MarktPlaza

Volvo V40 - 2.0 D4 R-Design Ocean Race Bi-xenon Alcantara Stoelverw. Cruise Navi R-design

563x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2014 - jan 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 400 Nm
GVW: 2.005 kg
Afmetingen (LxBxH): 437 x 180 x 142 cm
Wielbasis: 265 cm
Tankinhoud: 62 liter
Acceleratie (0-100): 7,5 s
Topsnelheid: 190 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
CO2 uitstoot: 85 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Algemene staat: goed
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 371 - 393 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Auto Nol garantie (€ 395): Auto Nol Servicepakket bestaat uit:Nieuwe APK,Kleine onderhoudsbeurt,3 maanden Auto Nol garantie op draaiende delen van motor en versnellingsbak.
- Bovag garantie (€ 695): Bovag garantie servicepakket bestaat uit:6 maanden BOVAG garantie, Afleveringsbeurt,Nieuwe APK.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG Afleverbeurt
= Aanvullende opties en accessoires =
- bi-xenon koplampen
- Elektrische ramen voor en achter
- LED achterlichten
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Navigatiesysteem full map + hard disk
- Parkeersensor voor en achter
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autonomous Emergency Braking
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bots herkenning systeem
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektr. met geheugen
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dakspoiler
- Elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
- Elektrisch verstelbare passagiersstoel
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- Koplampen adaptief
- koplampreiniging
- LED dagrijverlichting
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Metaalkleur
- Multimedia-voorbereiding
- Niet in gerookt
- Parkeer assistent
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verwarmde voorruit
- Voetgangersairbag
- Voorstoelen verwarmd
Tip: voor meer foto's, bekijk onze website! http://www.autonol.nl
Strak design, een hoog veiligheidsniveau en ingetogen luxe, dat zijn belangrijke eigenschappen van deze Volvo V40. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2014 en heeft een kilometerstand van 136542. De krachtige motor geeft deze Volvo uitstekende prestaties. Het interieur van deze auto is bekleed met leer voor een ongeëvenaard luxueuze uitstraling. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, 2-laags metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelbare buitenspiegels met geheugenfunctie, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem en het navigatiesysteem via knoppen op het stuur. Met dual zone automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Als het regent, schakelt de regensensor volautomatisch de ruitenwissers in. Inparkeren was nog nooit zo eenvoudig dankzij de automatische inparkeerassistent. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Met lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder is deze auto helemaal compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Volvo V40 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. U bent mede dankzij autonoom remsysteem, dodehoekdetectie, gordijnairbags achter en voetgangersairbag steeds veilig onderweg.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Bij het ontwerpen van de Volvo V40 stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. Deze goed onderhouden auto is van het bouwjaar 2014 en komt van de eerste eigenaar. De krachtige motor geeft deze Volvo uitstekende prestaties. Leren bekleding versterkt de topklasse uitstraling van het interieur. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel.
Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem en ook het navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. Dankzij dual zone automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. De regensensor schakelt automatisch de ruitenwissers in bij regenval. Parkeren zonder stress. Met de automatische parkeerassistent parkeert deze auto zichzelf met minimale inspanning in. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Met lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder is deze Volvo helemaal compleet.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volvo V40 samen. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem, dodehoekdetectie, gordijnairbags achter en voetgangersairbag, bent u steeds veilig onderweg.
Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze Volvo, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen? s,
Deze Volvo V40 is ontwikkeld om uw leven gemakkelijker te maken. En comfortabeler. En veiliger. Kijk maar naar zijn ruimtelijke interieur, zijn stijlvol gelijnde carrosserie en zijn krachtige motor. De auto is van het bouwjaar 2014 en is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. De leren bekleding straalt klasse en goede smaak uit. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht.
U bedient het navigatiesysteem en het audiosysteem via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Dual zone automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Deze auto parkeert zichzelf automatisch in met behulp van de automatische parkeerassistent. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. De uitrusting van deze Volvo is met lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder behoorlijk compleet.
In de Volvo V40 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Met voorzieningen als autonoom remsysteem, dodehoekdetectie, gordijnairbags achter en voetgangersairbag, bent u altijd veilig onderweg.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Wij kunnen de eventuele financiering van de auto geheel voor u verzorgen, zakelijk en particulier. Bij ons kunt u al auto's Financial Leasen vanaf € 100.- per maand (afhankelijk van merk, type ed). Dit betreft een zakelijke financiering, voor particulier vraag ons naar de mogelijkheden. Bel ons voor de exacte prijs per maand op 033-2465517, wij staan u graag ter woord!