MarktPlaza

Volvo V40 - 2.0 D2 R-Design Business , Stoelverwarming, Cruise control,

509x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modeljaar: 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 280 Nm
GVW: 1.920 kg
Afmetingen (LxBxH): 437 x 180 x 142 cm
Wielbasis: 265 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 190 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,5 l/100km (1 op 28,6)
Brandstofverbruik in de stad: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,2 l/100km (1 op 31,3)
CO2 uitstoot: 82 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 1
Motorrijtuigenbelasting: € 336 - 356 per kwartaal
Leaseprijs: € 160,38 p/m (financial lease, informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden)
## Aanvullende opties en accessoires
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autonomous Emergency Braking
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bekleding Leer, Alcantara
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Chrome delen exterieur
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hemelbekleding antraciet
- Hoofdsteunen actief
- Isofix
- LED dagrijverlichting
- Lederen/alcantara bekleding
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- R-Design exterieur
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
Met een helder design, groot comfort en eigentijds luxe onderscheidt deze Volvo V40 zich overal waar hij komt. We hebben het hier over een auto van het bouwjaar 2015 die inmiddels 122605 kilometer heeft gereden. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. Ervaar de weldadige warmte van de inschakelbare stoelverwarming. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, antracietkleurige hemelbekleding, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Of het buiten nu warm is of koud, dankzij climate control is het binnen altijd behaaglijk. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De uitrusting van deze Volvo is met lederen stuur en versnellingspook, isofix-aansluiting en centrale portiervergrendeling behoorlijk compleet.
Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico’s in. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?
Het zijn de herkenbare styling en de typisch Scandinavische aandacht voor kwaliteit en veiligheid, waarmee deze Volvo V40 zich onderscheidt. Deze mooie auto is van het bouwjaar 2015 en heeft nu 122605 kilometer op de teller staan. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Stoelverwarming maakt het leven in deze auto aangenaam op koude en winterse dagen. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, antracietkleurige hemelbekleding, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
De climate control zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Deze Volvo is voorzien van lederen stuur en versnellingspook, isofix-aansluiting en centrale portiervergrendeling.
Deze Volvo biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Volvo bovendien autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?
Interesse? Bel 0318-571233 of mail naar info@vlastuinauto.nl
Prijs op basis van meeneemprijs. Kijk bij de afleverpakketten naar de mogelijkheid voor het aanschaffen van diverse afleverpakketten, bijvoorbeeld met BOVAG-garantie. De adviseur kan u begeleiden bij het maken van uw keuze.
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is VlastuinAuto Scherpenzeel niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.