MarktPlaza

Volvo V40 - 1.6 115PK D2 R-Design Automaat | NAV | ECC | PDC | Cruise | LM

487x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: mei 2013 - apr 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 270 Nm
GVW: 1.940 kg
Afmetingen (LxBxH): 437 x 180 x 142 cm
Wielbasis: 265 cm
Acceleratie (0-100): 12,1 s
Topsnelheid: 190 km/u
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
Brandstofverbruik in de stad: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
CO2 uitstoot: 102 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 336 - 356 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Parkeersensor achter
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autonomous Emergency Braking
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bots herkenning systeem
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hoofdsteunen actief
- Lederen/alcantara bekleding
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 17"
- Multimedia-voorbereiding
- R-Design exterieur
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Verlaagde carrosserie
- Voetgangersairbag
Bent u opzoek naar een mooie snelle diesel? Dan is deze Volvo V40 R-Design iets voor u. Deze auto heeft 174734 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2013 en is goed onderhouden. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder dieselmotor. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren een navigatiesysteem, 17 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen voor en achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Deze auto is voorzien van lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Volvo V40 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem, gordijnairbags achter en voetgangersairbag.
Bent u enthousiast geworden? Wij nodigen u van harte uit om in onze showroom deze auto te bezichtigen. Uiteraard is het ook mogelijk om een uitgebreide proefrit te maken. U bent van harte welkom in Hellendoorn!
Bent u enthousiast geworden? Wij nodigen u van harte uit om in onze showroom deze auto te bezichtigen. Uiteraard is het mogelijk om een uitgebreide proefrit te maken. U bent van harte welkom in Hellendoorn.
De auto's van Harrie Dijk Autoservice & Familycars worden tegen de scherpst mogelijke prijs aangeboden. Wij zijn volledig transparant over hetgeen waarvoor u betaald. Onze servicepakketten zorgen er voor dat de auto naar wens wordt afgeleverd. Bij ons heeft u de keuze om de auto af te laten leveren met een kleine- of grote onderhoudsbeurt en of u gebruik wil maken van garantie. Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk. Kies u bijvoorbeeld voor BOVAG-garantie, dan heeft u recht op onze "Dichtbij Garantie Service". Woont u niet in de gemeente Hellendoorn of omstreken, dan kunt u de auto bij u in de buurt laten repareren. De kosten zijn dan uiteraard voor onze rekening.
Harrie Dijk Autoservice & Familycars is sinds 1992 een full-service Bovag-autobedrijf. Inmiddels beschikt de voorraad uit ruim 80 occasions. Deze auto's hebben allemaal een volledig bekende historie, komen meestal van de eerste eigenaar en zijn in vrijwel alle gevallen dealer onderhouden! kijk voor meer informatie op onze website. Uw auto inruilen? Graag zelfs! Onze advertenties worden met de grootste zorg samengesteld, mocht er onverhoopt een fout zijn geslopen in deze advertentie, excuseren wij ons voor het ongemak, echter kunnen hier geen rechten aan worden ontleend. De auto's hebben allemaal een volledig bekende historie, komen meestal van de eerste eigenaar en zijn in vrijwel alle gevallen dealer onderhouden! kijk voor meer informatie op onze website. Uw auto inruilen? Graag zelfs!
Liever contact via WhatsApp? Neem dan contact op via: 06 122 916 87 Garantie: aanvullende garantie in overleg mogelijk