MarktPlaza

Volvo S80 - 2.5T SUMMUM, Automaat, Leer, Xenon, PDC, Geventileerd leer

180x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Prachtige Volvo S 80 van Zwitserse afkomst en volledig dealer onderhouden inmiddels is ook de distributieriem vervangen wegens het feit dat deze 10 jaar is geweest. Een Volvo vol met leuke opties. Mooi uitgevoerd met zwart geventileerd leer met stoelverwarming. Een geweldige rustige auto is en zo comfortabel ook op de achterbank.
Na een rit van 3uur gewoon uitstappen en mensen niet zien uitrekken of naar hun rug grijpen, en dan weet je weer waar Volvo voor staat. Het het een geweldig auto om mee te rijden. Heerlijk rustig en vooral stil je kan je gewoon fluisteren tegen elkaar als je 120 rijd. Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging van deze mooie Bolide
Elke Volvo wordt door ons gecontroleerd op staat, historie, schadeverleden en kilometerhistorie (NAP). Inruil van uw huidige auto is uiteraard mogelijk.
Autobedrijf John Repkes heeft al meer dan 30 jaar ervaring met Volvo personenauto's. Wij zijn trots op onze mooie voorraad met Volvo occasions bezoek ons bedrijf en overtuig u zelf
Hoewel deze site met de grootste zorg is samengesteld en regelmatig wordt geactualiseerd, kan aan de informatie op deze site geen rechten worden ontleend.