MarktPlaza

Volvo S60 - T 5 R-Design, Automaat, Leer, Telefoon

183x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Deze S60 zorgde in 2010 voor een ware cultuurshock. denkende aan een vierdeurscoupé. Hij oogt veel ranker en sportiever, maar lijkt ondertussen ook compacter. De wigvormige lijn lijkt zich in het asfalt vast te bijten, de druppelvormige ogen kijken je hongerig aan en in plaats van de inmiddels obligate kerstslingers heeft de S60 schuine, bijna verticale dagrijverlichting tussen koplampen en grille. De flanken zijn hoog, de zijruiten laag en de achterkant wordt vooral gekenmerkt door de boemerangvormige achterlichten die om de hoeken heen grijpen. Ook het interieur van de S60 is een mooie cocktail van Volvotraditie en nieuw design. De inmiddels van Volvo bekende, zwevende middenconsole is, net als in de vorige S60 al het geval was, een stukje naar de bestuurder toe gedraaid en bekleed met een moeilijk definieerbaar, maar mooi materiaal. Ditmaal bieden wij aan een mooie en sportief uitgevoerde Volvo S60 T5 Rdesign. Deze Volvo is afkomstig van de eerste eigenaar, ongevalvrij en volledig Volvo dealer onderhouden. Uitgerust met de 240 PK sterke T 5 motor incl automaat. Leer, navigatie 19"velgen en telefoon behoren tot de standaard uitrusting.
Elke Volvo wordt door ons gecontroleerd op staat, historie, schadeverleden en kilometerhistorie (NAP). Inruil van uw huidige auto is uiteraard mogelijk.
Autobedrijf John Repkes heeft al meer dan 30 jaar ervaring met Volvo personenauto's. Wij zijn trots op onze mooie voorraad met Volvo occasions bezoek ons bedrijf en overtuig u zelf
Hoewel deze site met de grootste zorg is samengesteld en regelmatig wordt geactualiseerd, kan aan de informatie op deze site geen rechten worden ontleend.