MarktPlaza

Volvo S60 - S 60 D5 Aut Nap Cruise Clima Half Leder Trekhaak

509x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 406 - 431 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag hoofd achter
- Airbag hoofd voor
- Bekleding half leder/half stof
- Centrale deurvergrendeling afstandbediening
- Elektrisch bedienbare ramen achter
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Metallic lak
- Middenarmsteun achter
- Mistlampen achter
- Mistlampen voor
- Parkeersensoren achter
- Reservewiel
Dat de 5 cylinder krachtbron van onze Scandinavische vrienden tot een van onze favorieten behoort is niet zonder reden. We hebben hier een exemplaar binnen die bewijst waarom dat zo is. Eentje met flink wat ervaring. En guess what? Hij rijdt en klinkt nog steeds voortreffelijk. Een echte inruil koopje voor een zeer scherpe meeneemprijs. We hebben het hier over een Volvo S60 D5 AUT. Edition van bouwjaar 2002. Hij heeft een beetje ervaring opgebouwd in de loop de jaren, maar laat u zich daar niet door afschrikken, want hij rijdt nog steeds uitstekend. Auto is gewoon uitstekend onderhouden en dat merkt en ziet u ook meteen. Heeft hij ook nog minpunten? Ja, zoals elke auto met zo'n leeftijd en kmstand zal er vast wel iets op te merken zijn: een cosmetisch plekje hier of daar zal vast wel te vinden zijn maar dat lijkt ons natuurlijk heel logisch. Met een verbruik van 1 op 14 a 15, is het ondanks zijn formaat en ruimte een behoorlijk zuinige auto. Voorzien van diverse opties. Kilometerstand is 436.450 Apk tot 12-04-2020.
Nap Certificaat/Tellerkaart, alle boekjes/facturen en 2 sleutels aanwezig.
Huidige prijs €1699 = Internet meeneemprijs. Inruil is mogelijk tegen handelscondities.
Financiering en/of inruil is mogelijk. Om teleurstellingen te voorkomen, adviseren wij u om een afspraak te makenvoor een bezichtiging en/of proefrit! Wij zijn aangesloten bij stichting Nap. Al onze auto's hebben een aantoonbaar correcte kilometerstand en zijn voorzien van een NAP certificaat/ kilometerregistratie. V-Max heeft DTC als financieringspartner. Voor een financiering/ lease op maat kunt u gelijk contact opnemen met DTC, onder telefoonnummer: 030-6868750 of surf naar ww.dealertotaalconcept.nl. Hier wordt u deskundig te woord gestaan en krijgt u meteen te horen welke financieringsmogelijkheden voor u van toepassing zijn. Kijkt u ook eens bij onze andere advertenties! V-max Van der Hoopweg 25 7602PJ, Almelo Tel: 06-50734329 E-mail: info@v-maxautos.nl Website: www.v-maxautos.nl
Mocht u interesse hebben in 1 van de door ons aangeboden occasions, adviseren wij u om ons eerst te contacteren alvorens u naar ons toe komt.
Tot 12 maanden garantie behoort tot de mogelijkheden.
Alle aankoopkeuringen zijn toegestaan.
Check onze Facebookpagina om een impressie te krijgen van ons bedrijf.
Optielijst onder voorbehoud van zet- en drukfouten. De optielijst is met grote zorg samengesteld maar een foutje is helaas snel gemaakt. Wij bevelen u aan, om de opties die uw aankoop kunnen beïnvloeden te controleren alvorens u tot aankoop overgaat.