MarktPlaza

Volvo S60 - D4 Aut-8 Navi / Schuifdak / Stoelverwarming / Trekhaak

471x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 8 versnellingen, Automaat
Modeljaar: 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 400 Nm
GVW: 2.110 kg
Afmetingen (LxBxH): 464 x 187 x 148 cm
Wielbasis: 278 cm
Acceleratie (0-100): 7,6 s
Topsnelheid: 210 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik in de stad: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
CO2 uitstoot: 109 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 401 - 426 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Business Pack Connect
- Elektrisch glazen schuif-/kanteldak
- Trekhaak afneembaar
- Voorstoelen verwarmd
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DVD speler
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie full map + hard disk
- Parkeersensor achter
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
Met een helder design, groot comfort en eigentijds luxe onderscheidt deze Volvo S60 zich overal waar hij komt. We hebben het hier over een dealeronderhouden auto van het bouwjaar 2015, er staat 173646 kilometer op de teller. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Het navigatiesysteem met harde schijf en het audio-installatiesysteem bedient u met knoppen op het stuur of met gesproken commando's. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Ook lederen versnellingspook, lederen stuur, dvd-systeem, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Deze Volvo is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, bent u steeds veilig onderweg.
Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Om deze Volvo echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
U bent van harte welkom bij Serva, uw Volvo dealer. Kom langs voor een uitstekende aanbieding. Bel direct voor een afspraak: 033-460 30 00. Elke vrijdag KOOPAVOND tot 21.00. Alle moeite is genomen om de informatie op internet zo nauwkeurig en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.