MarktPlaza

Volvo C30 - 1.6 R-DESIGN, A spoiler, 17

608x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hierbij bieden wij aan deze zeer sportieve Volvo C 30. Een C30 voelt gewoon heel degelijk aan door de lekker grote deuren, goed zittende lederen stoelen die goed verstelbaar zijn. Het bedienen van de auto is heel simpel met 4 écht belangrijke knoppen op de middenconsole. Volume, Tune, aanjager en temperatuur. Lekker duidelijk en overzichtelijk.
Zoals bekend staat de C30 bekend om zijn aparte uiterlijk. Hate it or love it. Er is geen tussenweg.
Ook na de facelift, met de RDesign bodykit ziet de auto er knap uit. Daar waar de prefacelift erg stoer oogde, ziet de facelift er juist wat moderner uit. Als u houd van een sportieve uitstraling en mooi design is dit wellicht uw volgende Volvo. Deze C 30 is volledig onderhouden en de distributieriem is reeds vervangen. Binnenverlichting is voorzien van led verlichting.
Elke Volvo wordt door ons gecontroleerd op staat, historie, schadeverleden en kilometerhistorie (NAP). Inruil van uw huidige auto is uiteraard mogelijk.
Autobedrijf John Repkes heeft al meer dan 30 jaar ervaring met Volvo personenauto's. Wij zijn trots op onze mooie voorraad met Volvo occasions bezoek ons bedrijf en overtuig u zelf
Hoewel deze site met de grootste zorg is samengesteld en regelmatig wordt geactualiseerd, kan aan de informatie op deze site geen rechten worden ontleend.