MarktPlaza

Volvo 960 - 3.0 AUT LPG-G3 Schuifdak / Leer / Nieuwe APK

817x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 4 versnellingen, Automaat
Modelreeks: sep 1990 - dec 1996
Aandrijving: Achterwielaandrijving
GVW: 1.960 kg
Wielbasis: 277 cm
Acceleratie (0-100): 8,9 s
Topsnelheid: 210 km/u
Interieurkleur: Beige
Aantal sleutels: 1 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 344 - 371 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Audio-installatie
- Centr. deurvergrendeling en elektr. ramen voor.
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch glazen schuif-/kanteldak
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Metaalkleur
- Zonnedak
Hierbij bieden wij deze Volvo 960 3.0 automaat aan.
Deze 960 verkopen wij in opdracht van de klant.
Het exterieur vertoont een aantal imperfecties. Op de hoeken van de voorbumper zitten schaven en de achterbumper heeft naast de schaven nog diverse beschadigingen. Helaas laat op de motorkap, het dak en de achterklep de blanke lak op diverse kleine plekje los.
Het interieur verkeert in een gebruikelijke staat op de bestuurdersstoel na, deze heeft zoals op de foto's te zien is een reparatie gehad en zit er een scheur in het zitvlak. Gelukkig maakt de rijke uitrusting veel goed. Tevens is de stoel niet zichtbaar, wanneer de bestuurder er op zit.
De smeuïge 3.0 met 204 pk loopt zowel op benzine als op gas goed en past perfect bij deze auto. De motor is recent vervangen voor een motor met 159.000 km. De versnellingsbak schakelt soepel zoals het hoort.
Wij hanteren een vaste prijs, waarbij geen enkele vorm van onderhandeling mogelijk is. De auto wordt afgeleverd met een nieuwe APK.
Inruil van uw huidige auto is mogelijk.
Van Amerongen Autotaalservice is al 35 jaar Volvo specialist. Inmiddels zijn we een begrip in de regio! Onze klanten kennen ons bij naam en wij kennen u en uw auto. Of het nu is voor een nieuwe auto, onderhoud, reparatie, verzekering, schade of herstel, wij staan op alle vakgebieden voor u klaar. Gemak dient daarbij de mens. Iedereen heeft zo zijn expertise. De onze is dat wij u graag alles uit handen nemen, daarom bieden we onze Autotaalservice. Ondanks onze garage gespecialiseerd is in Volvo, kunt u natuurlijk met alle merken bij ons terecht in Driebergen.