MarktPlaza

Volvo 240 - 2.3 GL B230F *1e eigenaar

185x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Welkom bij AutoHuis24! Een van onze auto's bezichtigen of proefrijden? Dat kan! We zijn op afspraak geopend. We nemen graag de tijd.
Volvo 240 2.3 GL B230F *1e eigenaar
Prachtige Volvo 244 van de latere bouwjaren met onverwoeste B230F motor. Het 'red block' met 116pk. Deze in bijzonder gave staat verkerdende auto komt uit Zweden van de eerste eigenaar welke de auto in 1990 nieuw uit de showroom heeft gereden bij Volvo dealer Bilbolaget.
De eerste, oudere, eigenaar heeft zeer goed voor zijn Volvo gezorgd. Het onderhoud is keurig aantoonbaar uitgevoerd en de auto heeft het in Zweden perect gedaan. Maarja, we worden allemaal een dagje ouder en tja, dan komt er een moment om afscheid te moeten nemen... Zodoende hebben wij deze Volvo naar Nederland gehaald en zoeken we een nieuwe liefhebber voor dit pracht exemplaar.
Deze mooie GL is compleet te noemen in zijn uitrusting. Mooie chromen lijsten buitenom en luxe bekleding maken hem compleet. Stuurbekrachtiging is standaard aanwezig. Ook is centrale deurvergrendeling en natuurlijk hete stoelverwarming aanwezig.. Airco, nee dat hebben ze in Zweden niet nodig. Wel een paar sterke mistlampen samen motor-en standverwarming, zie foto's.
De Volvo verkeerd zowel optisch als technisch in perfecte conditie. We hebben hem voorzien van een nieuwe uitlaat, en nieuwe banden romdom. Spikes in Nederland heeft niet zoveel zin. De B230F loopt prefect en heeft voldoende koppel om vlot mee te komen in het verkeer.
De 244 wordt door ons afgelverd inclusief Nederlands kenteken, nieuwe APK en grote onderhoudsbeurt. De volgende eigenaar gaat hier een hele fijne auto aan hebben.
Zie voor de gehele fotoreportage met zo'n 65 foto's van deze mooie auto onze website: www.autohuis24.nl/aanbod
Wie zijn wij?
WAUW! Ook zo'n mooie auto bij ons gezien? Wij van AutoHuis24 zijn gespecialiseerd in het zoeken, vinden, importeren en verkopen van mooie en leuke auto's.
Om je uitstekend van dienst te kunnen zijn, is onze showroom 7 dagen per week alléén op afspraak geopend, ook 's avonds en in het weekend! Je kunt altijd eenvoudig met ons een afspraak maken voor een vrijblijvende proefrit en bezichtiging via 085 – 060 22 24 of stuur een mail naar hallo@autohuis24.nl.
- APK tot: 31-07-2020
- Tellerstand: 188622 KM
- Carrosserievorm: Sedan
- Aantal deuren: 4
- Brandstofsoort: Benzine
- Bouwjaar: 1989
- Transmissie: Handgeschakeld 5-versnellingen
- Kleur: zilver Metallic
- Kleurnaam: Zilvergrijs metallic
- Kleur interieur: grijs
- Interieurnaam: Stof
- Motorinhoud: 2316 cc
- Aantal cilinders: 4
- Motorcode: B 230 A
- Vermogen: 85 kW
- Ledig gewicht: 1274 kg
- BTW/Marge: Marge, de BTW is niet aftrekbaar
- Aantal sleutels: 3
- Onderhoudshistorie aanwezig: Ja
Exterieur
- Achterruitverwarming
- Buitenspiegel rechts
- Buitenspiegels van binnenuit verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling
- Koplampreiniging
- Metaalkleur
- Niveauregeling automatisch
- Trekhaak
Interieur
- Achterbank met armsteun en skiluik
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Middenarmsteun voor
- Pluche bekleding
- Stuurbekrachtiging
- Voorstoelen verwarmd
Overige
- 100% onderhouden auto
- Katalysator
AutoHuis24
Pottenbakkerstraat 3
9403VK Assen
085 - 060 22 24
hallo@autohuis24.nl
www.autohuis24.nl