MarktPlaza

Volkswagen Up! - High up, Panoramadak, Stoelverwarming, Airco

503x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 175/65 R14
GVW: 1.290 kg
Afmetingen (LxBxH): 354 x 165 x 149 cm
Wielbasis: 242 cm
Acceleratie (0-100): 14,4 s
Topsnelheid: 161 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik in de stad: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
CO2 uitstoot: 95 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 62 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Extra getint glas
- Halogeen mistlampen
- Hill hold-functie
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-CD/MP3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
HELE MOOIE EN VOLLEDIG DEALER ONDERHOUDEN VOLKSWAGEN UP 1.0 BLUEMOTION IN DE LUXE HIGH UP UITVOERING BOUWJAAR 27-07-2016 MET 39.245 KILOMETER ONDERHOUDS BOEKJES EN NATIONALE AUTO PAS AANWEZIG DEZE UP IS ORIGINEEL NEDERLANDS GELEVERD EN VOORZIEN VAN DE VOLGENDE OPTIES O.A. AIRCO, ELEKTRISCH PANORAMADAK, RADIO CD + FENDER SOUND SYSTEM, CRUISE CONTROL, ELEKTRISCHE RAMEN + SPIEGELS, LEDEREN STUURWIEL, STOELVERWARMING, PARKEERSENSOREN ACHTER, EXTRA GETINT GLAS ACHTER, SPORTVELGEN, BANDENSPANNING CONTROL, 5-DEURS, WIJ REKENEN GEEN AFLEVERKOSTEN! INRUIL &FINANCIERING ZIJN MOGELIJK VOOR MEER INFORMATIE KIJK OP MIJN WEBSITE.
Een hoge mate van degelijkheid, uitstekende wegligging en veel comfort; het zijn unieke eigenschappen waarmee Duitse auto’s zich onderscheiden. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Er is stoelverwarming aanwezig in deze auto. Het interieur baadt in een zee van licht met het elektrische bediende glazen panoramadak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.
In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. U bent in deze Volkswagen ook voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Up! is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.
** Wij gaan niet voor de “laagste” prijs maar geven u service en kwaliteit. Onze auto’s worden technisch nagekeken , afgeleverd met een onderhoudsbeurt en APK keuring .
Auto’s van €4500,- of meer hebben automatisch 3 maanden garantie .
Om teleurstelling te voorkomen raadt ik u aan telefonisch contact met ons op te nemen , om zeker te weten dat de auto nog beschikbaar is.**