MarktPlaza

Volkswagen Up! - 1.0 high up BlueMotion AIRCO | PDC | Cruise Control I LMV I Lederen stuur en pook I

480x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jan 2012 - jun 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
Wielbasis: 242 cm
Acceleratie (0-100): 13,0 s
Topsnelheid: 172 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 62 per kwartaal
Afleverkosten: De getoonde prijs is inclusief € 495 afleverkosten.
## Aanvullende opties en accessoires
- * DE SCHERPE INTERNET MEENEEMPRIJS
- * In zeer goede staat
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bagage-afdekhoes
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 15"
- Mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- PDC achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
De Volkswagen Up! combineert comfort met een uitstekende wegligging en dynamische rijkwaliteiten. Het gaat hier om een auto uit 2015 die 34397 kilometer op de teller heeft staan. De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 15 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Ook lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?
Dit is nu typisch een auto die u goed moet bekijken. Want hij zal u beslist verrassen met zijn ruimte en zijn rijkwaliteiten. Deze Volkswagen Up! heeft 34397 kilometer op de teller staan, hij is van het bouwjaar 2015. De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. Bij de uitrusting van deze Volkswagen horen onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Met lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Up! is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Om deze Volkswagen echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Een Duitse auto biedt altijd iets meer: betere rijeigenschappen, meer comfort, meer bouwkwaliteit. Kijk maar eens naar deze Volkswagen Up! uit 2015 met zijn kilometerstand van 34397. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. In deze Volkswagen profiteert u onder andere ook van: 15 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuveren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Deze auto is voorzien van lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Volkswagen Up! heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Volkswagen te reserveren.
U bent van harte welkom in onze nieuwe showroom te Oisterwijk. Met het diverse aanbod en de scherpe meeneempijzen staat hier altijd de juiste auto bij! Inruil is bij ons altijd mogelijk! Ondanks zorgvuldige ingave zijn specificaties en leverbaarheid voorbehouden. Autonexxt BV, Bedrijfsweg 19, 5061 JX te Oisterwijk, Tel 013-7620750, info@autonexxt.nl, www.autonexxt.nl!