MarktPlaza

Volkswagen Up! - 1.0 BMT move up

507x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jul 2016 - aug 2018
Modelcode: Typ AA
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
GVW: 1.330 kg
Afmetingen (LxBxH): 360 x 165 x 150 cm
Wielbasis: 241 cm
Tankinhoud: 35 liter
Acceleratie (0-100): 14,4 s
Topsnelheid: 162 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik in de stad: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 96 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Fabrieksgarantie tot: 04-12-2021
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- **Alle moeite is genomen om informatie zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie maar controleer bij aankoop zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
- **Gegarandeerd 7.500 KM en/of 6 MND onderhoudsvrij rijden tijdens de garantie-periode.
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autonomous Emergency Braking
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Executive-pakket
- Hill hold functie
- LED dagrijverlichting
- Multimedia-voorbereiding
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Telefoonintegratie
Niet voor niets is de hatchback de meest populaire carrosserievorm in West Europa. Deze dealeronderhouden Volkswagen Up! bijvoorbeeld, is tegelijk ruim, praktisch en economisch. Hij is van het bouwjaar 2017 en heeft een tellerstand van 77424 kilometer. Hij rijdt lekker, deze Volkswagen. Pittig ook, met dank aan de compacte en zuinige motor. Natuurlijk behoren 20 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de dab-ontvanger. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. De elektronische systemen in deze Volkswagen helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. En deze auto heeft ook verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes als standaard uitrusting.
Deze Volkswagen biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing. De auto is ook uitgerust met autonoom remsysteem en gordijnairbags voorin.
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
U voelt zich meteen thuis achter het stuur van deze Volkswagen Up!, met zijn ruime en comfortabele interieur. Dit is een dealeronderhouden auto uit 2017, er staat 77424 kilometer op de teller. Met zijn pittige motor stuurt u deze auto vlot door het verkeer heen. Ook 20 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.
Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Volkswagen is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Met verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes is deze auto helemaal compleet.
In de Volkswagen Up! heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Volkswagen bovendien autonoom remsysteem en gordijnairbags voorin.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie. Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.
Een voor u “nieuwe” auto kopen doet u hoogstwaarschijnlijk niet dagelijks. Veel aanbod en (vaak) het gebrek aan transparantie, maken uw zoektocht er niet makkelijker op.
Bij Wittebrug | Occasions weet u 1 ding zeker; ons aanbod is transparant en altijd inclusief onze Wittebrug Zekerheden*:
* Minimaal 6 maanden garantie
* Uitgebreide controle tot wel 130 punten
* Onderhoud volgens schema
* Minimaal 12 maanden APK
* Een volle tank brandstof
* NAP gecontroleerd
* Altijd netjes gepoetst
U krijgt dit alles voor de getoonde prijs, geen addertjes, geen aparte afleverpakketten of verdere verborgen kosten.
Neem nu contact met ons op voor een proefrit of een passende offerte!
* m.u.v. onze Budget Occasions, duidelijk herkenbaar o.a. aan een verkoopprijs onder 4.500 euro
Disclaimer:
*Das WeltAuto Garantie:De genoemde verkoopprijs is rijklaar, inclusief 6 maanden garantie, gegarandeerd 7.500 KM en/of 6 maanden onderhoudsvrij rijden . De garantie waarborgt u tegen onvoorziene grote uitgaven wanneer er een technisch mankement buiten uw schuld ontstaat aan uw Wittebrug Occasion. Bij Das WeltAuto Occasions bieden wij u de mogelijkheid de garantie te verlengen met nog eens 12 maanden, indien deze occasion jonger dan 60 maanden en/ of minder dan 160.000 km gereden heeft op het moment van aflevering. (bij aanschaf niet ouder dan 36 mnd. en garantie max 160.000KM)
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.