MarktPlaza

Volkswagen Up! - 1.0 60PK AUTOMAAT move up BlueMotion | 1ste Eig. | Airco | Navigatie | PDC a | Crui

514x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 1 versnellingen, Automaat
Modelreeks: nov 2014 - sep 2016
Modelcode: Typ AA
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
GVW: 1.300 kg
Afmetingen (LxBxH): 354 x 165 x 150 cm
Wielbasis: 242 cm
Tankinhoud: 35 liter
Acceleratie (0-100): 15,3 s
Topsnelheid: 161 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
Brandstofverbruik in de stad: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 93 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- 100% dealeronderhouden
- Driver Pack
- Executive-pakket
- Metaalkleur
- Navigatiesysteem uitneembaar
- Parkeersensor achter
- 12Volt aansluiting
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
Wilt u de auto graag van dichtbij bekijken en ervaren hoe de auto rijdt? Wij ontvangen u graag in onze showroom! Hier bekijkt u op uw gemak ons aanbod, onder het genot van een kopje koffie. Maakt u van tevoren een afspraak, dan reserveren wij de auto van uw keuze terwijl u onderweg bent en weet u zeker dat niemand u voor is.
Een hoge mate van degelijkheid, uitstekende wegligging en veel comfort; het zijn unieke eigenschappen waarmee Duitse auto’s zich onderscheiden. Dat geldt ook voor deze dealeronderhouden Volkswagen Up! uit 2015 die 91941 kilometer op de teller heeft staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 20 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur, dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. U vindt in deze auto ook airconditioning. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Natuurlijk behoren verstelbaar stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes ook tot de uitrusting van deze complete auto.
De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Het spreekt vanzelf dat deze auto wordt geleverd met een tellerrapport van Nationale Autopas en met Bovag Garantie. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
Welkom bij Broekhuis!
Broekhuis is een dealer Holding die al meer dan 85 jaar bestaat. We zijn officieel dealer van de merken: Audi, BMW (en BMW motoren), Fiat, Ford, Jaguar, Land Rover, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volvo. Broekhuis is specialist op het gebied van mobiliteit in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om (private) lease, bedrijfswageninrichting, schadeherstel, financieringen, verzekeringen, autoverkoop of het onderhoud van auto’s; u vindt het bij Broekhuis. Met ons totaal mobiliteitsconcept willen wij u plezierig en zorgeloos laten autorijden. Wij doen er alles aan om onze ambitie; ‘alles voor een enthousiaste klant’ waar te maken.
Wij begroeten u binnenkort graag in onze vestigingen.
Ga naar broekhuis.nl voor onze totale voorraad.
(Onze website wordt met de grootste zorg bijgehouden, toch behouden wij het recht op eventuele wijzigingen, druk- en zetfouten eveneens kan de getoonde afbeelding afwijken).