MarktPlaza

Volkswagen Transporter - T6 2.0 TDI 140Pk Nap L2H1 Airco Cruise

480x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Cabine: enkel
Lengte/hoogte: L2H1
Afmetingen (LxBxH): 5304 x 1904 x 1990 cm
Wielbasis: 3.400 cm
Topsnelheid: 173 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,9 l/100km (1 op 14,5)
Brandstofverbruik in de stad: 8,8 l/100km (1 op 11,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
CO2 uitstoot: 182 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 109 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag passagier
- AUX/USB ingang
- Betimmerde laadruimte
- Bluetooth
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling afstandbediening
- Elektrisch bedienbare ramen voor
- Handsfree
- Lederen stuurwiel
- Metallic lak
- Mistlampen achter
- Multimedia voorbereiding
- Pollenfilter
- Roetfilter
- Sperdifferentieel
- Start/Stop systeem
- Twee achterdeuren
- Verwarmbare ruitensproeiers
- Wegrijassistent helling
Voor de verandering hebben we een keer een bedrijfswagen voor u. En niet zomaar eentje, maar een uitzonderlijk net en fris exemplaar van Duitse makelij. Een perfect onderhouden exemplaar uit Wolfsburg. Eentje met uitstraling en een erg fraaie kleur. Gecombineerd met de glas look panelen is het een plaatje om te zien en natuurlijk ook om in te rijden. We hebben het hier over een origineel Nederlands geleverde Volkswagen T6 Transporter 2.0 TDI 140Pk Blue Motion van bj. 2016. Nette auto in een goede staat. Geen mankementen, gebreken of beschadigingen aanwezig. Rijdt, stuurt en schakelt perfect en is erg goed onderhouden. Recent nog voorzien van een nieuwe distributieset, nieuwe remschijven en blremblokken. Heeft al zijn beurten netjes volgens schema gehad en bevindt zich gewoon in een goede Zijn 2.0 TDi krachtbron klinkt heerlijk en alles werkt goed zoals t hoort. LEt op: Betreft hier een enkel cabine. Achterbank (zichtbaar op foto's) kunnen wij voor een geringe prijs evt. meeleveren. Diverse opties aanwezig. Kilometerstand is 214.997. Apk tot 07-06-2020.
Nap Certificaat/Tellerkaart, 2 Sleutels en alle boekjes aanwezig.
Huidige Prijs €14.499 excl Btw = Internet Meeneemprijs. Inruil is alleen mogelijk tegen handelsprijzen.
Financiering en/of inruil is mogelijk. Om teleurstellingen te voorkomen, adviseren wij u om een afspraak te makenvoor een bezichtiging en/of proefrit! Wij zijn aangesloten bij stichting Nap. Al onze auto's hebben een aantoonbaar correcte kilometerstand en zijn voorzien van een NAP certificaat/ kilometerregistratie. V-Max heeft DTC als financieringspartner. Voor een financiering/ lease op maat kunt u gelijk contact opnemen met DTC, onder telefoonnummer: 030-6868750 of surf naar ww.dealertotaalconcept.nl. Hier wordt u deskundig te woord gestaan en krijgt u meteen te horen welke financieringsmogelijkheden voor u van toepassing zijn. Kijkt u ook eens bij onze andere advertenties! V-max Van der Hoopweg 25 7602PJ, Almelo Tel: 06-50734329 E-mail: info@v-maxautos.nl Website: www.v-maxautos.nl
Mocht u interesse hebben in 1 van de door ons aangeboden occasions, adviseren wij u om ons eerst te contacteren alvorens u naar ons toe komt.
Tot 12 maanden garantie behoort tot de mogelijkheden.
Alle aankoopkeuringen zijn toegestaan.
Check onze Facebookpagina om een impressie te krijgen van ons bedrijf.
Optielijst onder voorbehoud van zet- en drukfouten. De optielijst is met grote zorg samengesteld maar een foutje is helaas snel gemaakt. Wij bevelen u aan, om de opties die uw aankoop kunnen beïnvloeden te controleren alvorens u tot aankoop overgaat.