MarktPlaza

Volkswagen Transporter - 2.5 TDI 340 NAV AIRCO LEDER AUTOMAAT

526x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jul 2004 - dec 2009
Modelcode: T5
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 340 Nm
GVW: 3.000 kg
Wielbasis: 340 cm
Tankinhoud: 80 liter
Emissieklasse: Euro4
Motorrijtuigenbelasting: € 109 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- 2 zitplaatsen rechtsvoor
- Achterdeuren met ruiten
- Achterklep met ruit
- Airbag bestuurder en passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-navigatie full map
- Betonplex in laadruimte
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfort-pakket
- Elektrisch-pakket
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch Sper Differentieel
- mistlampen voor
- Navigatiesysteem en radio
- Stuur verstelbaar
- Zijschuifdeur rechts
Prestaties op hoog niveau, een onderscheidende, stijlvolle carrosserie en een ruim en comfortabel interieur, het zijn de eigenschappen waarmee auto’s als deze Volkswagen Transporter hun reputatie hebben gevestigd. Ook is de auto voorzien van: warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Ook verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Indien u interesse heeft in deze Volkswagen, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Deze auto wil maar een ding: rijden. Dat ziet u aan zijn sportieve uiterlijk. Deze Volkswagen Transporter straalt kwaliteit en klasse uit en belooft u puur rijplezier. Verder is de Volkswagen uitgerust met: warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. airconditioning koelt het interieur zodat u altijd ontspannen op uw bestemming aankomt. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. En deze auto heeft ook verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
WE PROVIDE EXPORT-DOCUMENTS DIRECTLY AT OUR PLACE, IN JUST 10 MINUTES.
WIR MACHEN EXPORT-DOKUMENTEN FERTIG IN 10 MINUTEN.
- 5 MIN FROM HIGHWAY
- 10 MIN FROM EINDHOVEN AIRPORT (SHUTTLE-SERVICE POSSIBLE)
- 30 MIN FROM GERMANY BORDER