MarktPlaza

Volkswagen Transporter - 2.0 TDI L2H1 | Lengte 2 | Airco | Boekjes | Winterwielen |

551x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2016 - okt 2019
Cabine: enkel
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 220 Nm
Lengte/hoogte: L2H1
Wielbasis: 340 cm
Acceleratie (0-100): 19,7 s
Topsnelheid: 146 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 7,3 l/100km (1 op 13,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 109 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 2 zitplaatsen rechtsvoor
- Parkeersensor achter
- Tussenschot volledig
- Winterbanden
- Zijschuifdeur rechts
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch Sper Differentieel
- Hill hold functie
- Houten vloer in laadruimte
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
Betreft een BTW auto,
In ieder detail is deze auto van topklasse, dat ziet u aan zijn stijlvolle uiterlijk en aan zijn comfortabele interieur. De Volkswagen Transporter is een van die typisch Duitse auto’s die hun kwaliteit nooit verloochenen. In deze Volkswagen profiteert u onder andere ook van: elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
De uitrusting van deze auto is met verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Transporter is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.
Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Of u nu stadsritten maakt of langdurig op snelwegen bent, het rijden met de Volkswagen Transporter is steeds een genoegen. Het onderstel biedt comfort en sportiviteit, het interieur is ruim en weldadig en deze auto heeft alle systemen aan boord om uw ritten zo veilig mogelijk te maken. Bij de rijke uitrusting horen ook elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Inparkeren zonder angst voor schade. De parkeersensoren helpen u om moeiteloos in de kleinste parkeervakken te manoeuvreren. Ook verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
In de Volkswagen Transporter heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.
Om deze Volkswagen echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
AUTOSERVICE LETTEBOER. RIJDEN MET PLEZIER
Autoservice Letteboer weet wat telt. Een persoonlijke behandeling in een gemoedelijke sfeer. Perfecte service en kwaliteit. 24/7.
De genoemde prijs betreft een netto rijklaar prijs inclusief te naamstellen, leges, schoonmaken en geldige APK. Uiteraard heeft u de keus uit diverse aflever- en garantiepakketten, vraag hiervoor naar onze mogelijkheden.
Wij doen er alles aan om de informatie op onze website zo compleet en kloppend mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.