MarktPlaza

Volkswagen Transporter - 2.0 TDI 140 PK L1H1 Comfortline Automaat / Airco / 3-Zits / Schuifdeur L +

87x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jun 2015 - jun 2016
Modelcode: T6
Cabine: enkel
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 340 Nm
GVW: 2.800 kg
Lengte/hoogte: L1H1
Afmetingen (LxBxH): 490 x 190 x 199 cm
Wielbasis: 300 cm
Acceleratie (0-100): 12,5 s
Topsnelheid: 172 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,4 l/100km (1 op 13,5)
Brandstofverbruik in de stad: 9,2 l/100km (1 op 10,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,4 l/100km (1 op 15,6)
CO2 uitstoot: 198 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Gereserveerd: Dit voertuig is gereserveerd voor een klant (verkocht onder voorbehoud).
Motorrijtuigenbelasting: € 115 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 2 zitplaatsen rechtsvoor
- Achterdeuren met ruiten
- Achterruitwisser
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfortstoel(en)
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch Sper Differentieel
- Hill hold functie
- Houten vloer in laadruimte
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Tussenschot volledig
- Verwarmde voorruit
- Zijschuifdeur links
- Zijschuifdeur rechts
De nieuwste technieken zijn samengevoegd in een smaakvol ontworpen auto en maken van deze Volkswagen Transporter een uitblinker in veiligheid en comfort. De comfortstoelen van deze Volkswagen Transporter staan bekend om zijn goede zithouding. U wordt in deze auto ook getrakteerd op elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, een armsteun en dubbele schuifdeuren.
In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Het luxeniveau in deze Volkswagen is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Ook is de Volkswagen uitgerust met: verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico’s in. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond.
De distributieriem is vervangen bij 197.078 km. op 12-02-2019.
Auto heeft lichte gebruikssporen rondom.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze Volkswagen. Belt u ons snel?
De prijs betreft een meeneemprijs EXCL. BTW. Bereken snel het Leasebedrag van deze auto op WWW.OOSTLANDAUTOMOBIELEN.NL !! Kijk voor alle foto's op WWW.OOSTLANDAUTOMOBIELEN.NL !! ALTIJD +/- 120 BEDRIJFSWAGENS OP VOORRAAD !! Oostland Automobielen BV Wasaweg 22 9723 JD Groningen Tel: 050-5490318 WhatsApp: +31611196853 E-mail: info@oostlandautomobielen.nl Openingstijden: maandag t/m vrijdag 8:00 tot 17:30 uur zaterdag 8:00 tot 12:00 uur Trefwoorden: Grijs kenteken - Bedrijfswagen - Bedrijfsauto - Bedrijfsbus - Dubbele Cabine - DC - Servicewagen - Serviceauto - Open Laadbak - Pick-Up - Meubelbak - Bakwagen - Koelwagen - Koelauto - Kraan - Laadkraan - Kipper - Glasresteel - Resteel - Laadklep - Bedrijfswageninrichting - Bedrijfsautoinrichting - 4Motion - 4X4 - L1H1 - L1H2 - L2H1 - L2H2 - L2H3 - L3H2 - L3H3 - L4H2 - L4H3 - Dubbel lucht - Imperiaal - Schuifdeur - Trekhaak - Koelwagen - Koelauto - Servicebus - Serviceauto