MarktPlaza

Volkswagen Transporter - 1.9 TDI 300 T800 Baseline trekhaak Airco

520x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2003 - dec 2006
Modelcode: T5
Cabine: enkel
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 2.600 kg
Lengte/hoogte: L2H1
Wielbasis: 300 cm
Tankinhoud: 80 liter
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Licht grijs
Aantal sleutels: 1
Motorrijtuigenbelasting: € 109 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): Geen Garantie
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterklep met ruit
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Elektronisch Sper Differentieel
- Stuur verstelbaar
- Zijschuifdeur rechts
Volkswagen Transporter 1.9 TDI 300 T800 Baseline uit het jaar 2005! De bus is gedeeltelijk ingetimmerd en beschikt over verschillende optie's zoals een houten laadruimtevloer, airco, ASR etc. De bus is met deze kilometrage niet nieuw meer te noemen maar dat ziet u ook zeker terug in de prijs. Rijdt verder Prima. APK tot en met 3-6-2020.
Wilt u meer informatie? Neem telefonisch contact met ons op (0113-272323) of kom langs in onze showroom voor een proefrit.
Graag tot ziens bij Autobedrijf Sterdome te Goes
Scottweg 43 te Goes.
Goes | MBSG | Mercedes-Benz Specialisten Groep
- Nieuwe- & Gebruikte; Personen-, Bestelwagens.
- Mercedes-Benz & Smart & Sterren met Status occasions
Sterdome is aangesloten bij de Mercedes-Benz Specialisten Groep! (MBSG) De vereniging van Mercedes Benz specialisten streven naar uniforme kwaliteit en uitstraling en versterken de markt aanbod van kwalitatief goede auto's tegen betaalbare prijzen!
Ook voor een nieuwe Mercedes bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren nieuwe personen en bedrijfsauto's tegen scherpe tarieven. Wij bieden u ook diverse leasevormen aan. Een auto importeren wordt wel heel erg gemakkelijk via Sterdome. Op onze website www.sterdome.nl / import kunt u zelf een Mercedes van uw keuze uitzoeken. Wij importeren deze voor u en nemen al het daar aan gekoppelde werkzaamheden uit handen. De vermelde prijzen op onze importsite zijn de Nederlandse rijklaarprijzen. U weet dus exact wat u betaald. U kiest de auto van uw dromen en wij zorgen voor een snelle en correcte afhandeling. Makkelijk toch?
Voor meer informatie bel. Tel:0113-272323 of mail ons op: verkoop@sterdome.nl
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------