MarktPlaza

Volkswagen Touran - 1.4 TSI Highline AUTOMAAT

446x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: nov 2006 - jul 2010
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 220 Nm
Wielbasis: 268 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 198 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,9 l/100km (1 op 14,5)
Brandstofverbruik in de stad: 8,4 l/100km (1 op 11,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 202 - 227 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun voor
- Audio-navigatiesysteem
- Bagagedek
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bi-xenon koplampen
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- Trekhaak afneembaar
EERSTE EIGENAAR
LAATSTE BEURT 11- 2019
ONDERHOUDSBOEKJE EN 2 SLEUTELS AANWEZIG
Het is niet alleen maar een stoer uiterlijk, deze Volkswagen Touran biedt ook de sportieve rijkwaliteiten die u zoekt. In deze sportstoelen voel je je één met je auto. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem via knoppen op het stuur. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. In deze Volkswagen kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.
We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
De Volkswagen Touran heeft een krachtig design, hij toont zelfverzekerd maar niet arrogant. Het is die uitstraling die deze auto zo aantrekkelijk maakt. Zijn rijkwaliteiten zijn navenant: achter het stuur van deze auto bent u iedere verkeerssituatie de baas, dankzij zijn krachtige motor en uitgekiende wegligging. De sportstoelen geven het interieur van deze Touran een super strakke en sportieve uitstraling. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendesteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig via het stuurwiel. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Volkswagen is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Deze Volkswagen is voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Touran samen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond.
Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Volkswagen in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
GRAAG EERST EVEN BELLEN VOOR U LANGSKOMT OM TE VOORKOMEN DAT U NIET VOOR NIKS RIJDT.
Al onze auto's worden met 1 jaar apk afgeleverd.
AFLEVERINGKOSTEN EN GARANTIE ZIJN MOGELIJK VRAAG NAAR DE VOORWAARDE
Voor vragen kunt u bellen 023-5733792.weekend en na 17:00 Optie 2 voor verkoop alleen
Openingstijden:
Ma/Vr 08:00 tot 17:00
Zaterdag/zondag op afspraak
Kennis, kwaliteit, prijsbewust. Met deze kernwoorden vormen wij een full service autobedrijf in zandvoort: van apk,onderhoud, reparatie tot het aanbieden van een ruime keus aan vele occasions.
Autobedrijf Karimo
Curiestraat 10
in Zandvoort
Auto financieren ?
Vraag naar de mogelijkheden
autobedrijf Karimo in Zandvoort
Garage Karimo in Zandvoort