MarktPlaza

Volkswagen Tiguan - 2.0 TSI AUTOMAAT Sport&Style 4Motion

547x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jun 2010 - sep 2011
Modelcode: 5N
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Koppel: 280 Nm
GVW: 2.220 kg
Afmetingen (LxBxH): 452 x 181 x 171 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 8,1 s
Topsnelheid: 199 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,6 l/100km (1 op 11,6)
Brandstofverbruik in de stad: 11,8 l/100km (1 op 8,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
CO2 uitstoot: 199 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 202 - 227 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch en regensensor
- Elektrische ramen voor en achter
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Deze auto wil maar een ding: rijden. Dat ziet u aan zijn sportieve uiterlijk. Deze Volkswagen Tiguan straalt kwaliteit en klasse uit en belooft u puur rijplezier. Deze goed onderhouden Volkswagen heeft slechts 39963 kilometer gelopen, het bouwjaar is 2010. De krachtige motor geeft deze Volkswagen uitstekende prestaties. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
De bediening van het audiosysteem gebeurt met knoppen op het stuur. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Tiguan is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat. zeer lage km.stand, 1e eigenaar!
Deze auto wordt natuurlijk aan u geleverd met een tellerrapport van Nationale Autopas en met Bovag Garantie. We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?
Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze Volkswagen Tiguan heeft 39963 kilometer gelopen en is van het bouwjaar 2010. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
In deze Tiguan vindt u schakelaars op het stuur om het audiosysteem te bedienen. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Ook is de Volkswagen uitgerust met: lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Volkswagen Tiguan heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie. U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?
Onze ruime voorraad auto's is opgebouwd met kwalitief goede occasions welke o.a. geselecteerd zijn op lage (aantoonbare) kilometerstanden en afkomstig van vaste aanbieders zodat er geen verassingen zijn.
Een Vakgarage Verlaan occasion wordt standaard aangeboden met 6 maanden BOVAG garantie bij een aanschafprijs boven €4500,-.
Het is ook mogelijk om i.o. de standaard 6 maanden garantie te verlengen naar 12 maanden.
Wij werken niet met verschillende afleverpakketten maar bij ons betaald u €495,- afleverkosten voor het volledige pakket:
De auto wordt afgeleverd inclusief 6 maanden BOVAG garantie (boven €4500,-) , een onderhouds beurt volgens het onderhouds schema en indien van toepassing een nieuwe APK keuring.
Evt. garantie bij auto's onder de €4500,- is ook bespreekbaar.
Dat is wat wij noemen ; ZORGELOOS AUTORIJDEN!!!!!!!
Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze showroom, ook kunt u er voor kiezen om online een offerte aan te vragen.
Deze advertentie is handmatig of geautomatiseerd gemaakt.
Fouten, wijzigingen of tussentijdse verkoop voorbehouden.
Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.