MarktPlaza

Volkswagen Tiguan - 1.4 TSI ...schuifdak...hogere instap

478x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: aug 2011 - mrt 2015
Modelcode: 5N
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 2.080 kg
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 185 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik in de stad: 8,3 l/100km (1 op 12,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
CO2 uitstoot: 152 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Hoofdsteunen actief
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Multifunctioneel lederen stuurwiel
- Parkeer assistent
- Parkeersensor voor en achter
- Rokersvrije auto
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Voorstoelen verwarmd
mooie auto met parkeerhulp!
Het is een praktische avonturier, deze Volkswagen Tiguan, een auto die in alle situaties zijn mannetje staat. Dit is een auto uit 2013, hij heeft een kilometerstand van 65715. Deze SUV wordt aangedreven door een krachtige viercilinder motor. Ook actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.
In deze auto kiest u zelf uw ideale temperatuur dankzij de airconditioning. Deze Volkswagen is voorzien van boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Tiguan samen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.
De Volkswagen Tiguan combineert comfort met een uitstekende wegligging en dynamische rijkwaliteiten. Het gaat hier om een dealeronderhouden auto uit 2013 die 65715 kilometer op de teller heeft staan. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Stoelverwarming maakt het leven in deze auto aangenaam op koude en winterse dagen. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, getint glas, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van multifunctioneel lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Tiguan is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
Deze auto wordt geleverd met Bovag Garantie; hij is grondig geïnspecteerd en wordt geleverd met tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze Volkswagen echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Laat u niets wijsmaken, deze Volkswagen Tiguan biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze auto komt uit 2013. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is stoelverwarming. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, getint glas, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. Deze auto heeft airconditioning aan boord. De Volkswagen is standaard voorzien van: multifunctioneel lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Tiguan samen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?