MarktPlaza

Volkswagen Tiguan - 1.4 TSI Comfort&Design 4Motion Clima Airco Cruise Trekhaak Getint Glas Dakrails

491x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: nov 2007 - sep 2011
Modelcode: 5N
Aandrijving: Vierwielaandrijving
Koppel: 240 Nm
GVW: 2.170 kg
Afmetingen (LxBxH): 452 x 181 x 171 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 9,6 s
Topsnelheid: 192 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,0 l/100km (1 op 12,5)
Brandstofverbruik in de stad: 10,1 l/100km (1 op 9,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
CO2 uitstoot: 199 g/km
Emissieklasse: Euro4
Algemene staat: goed
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 204 - 229 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Auto Nol garantie (€ 395): Auto Nol Servicepakket bestaat uit:Nieuwe APK,Kleine onderhoudsbeurt,3 maanden Auto Nol garantie op draaiende delen van motor en versnellingsbak.
- Bovag garantie (€ 695): Bovag garantie servicepakket bestaat uit:6 maanden BOVAG garantie, Afleveringsbeurt,Nieuwe APK.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG Afleverbeurt
## Aanvullende opties en accessoires
- Trekhaak met afneembare kogel
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch en regensensor
- Elektrische ramen voor en achter
- Metaal-/micakleur
- Niet in gerookt
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
Tip: voor meer foto's, bekijk onze website! http://www.autonol.nl
Bij het ontwerpen van de Volkswagen Tiguan stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Vierwielaandrijving zorgt onder verschillende rijomstandigheden voor meer grip en meer tractie. Tot de uitrusting van deze Volkswagen behoren ook zwarte dakrails, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, 2-laags metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Het luxeniveau in deze Volkswagen is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. En deze auto heeft ook verstelbaar stuur, hifi-luidsprekers, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bekerhouder als standaard uitrusting.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Verder is deze auto uitgerust met gordijnairbags achter en voetgangersbescherming.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?
Wij kunnen de eventuele financiering van de auto geheel voor u verzorgen, zakelijk en particulier. Bij ons kunt u al auto's Financial Leasen vanaf € 100.- per maand (afhankelijk van merk, type ed). Dit betreft een zakelijke financiering, voor particulier vraag ons naar de mogelijkheden. Bel ons voor de exacte prijs per maand op 033-2465517, wij staan u graag ter woord!