MarktPlaza

Volkswagen T2 - CAMPER 2e EIGENAAR GOED ONDERHOUDEN

631x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modeljaar: 2019
Motorrijtuigenbelasting: geen
Deze mooie schuurvondst betreft een Volkswagen T2 Camper met verhoogd dak/High Roof en camper inrichting uit 1976 van de 2e eigenaar!!
De laatste eigenaar heeft deze bus sinds 1988 in zijn bezit gehad. Deze laatste eigenaar heeft deze bus elk jaar netjes APK laten keuren en hiervan is de historie aanwezig,
De bus is zeer goed behandeld tegen roestvorming. De bodem is keihard!
De camper bus gaat alleen langs de schuifdeur aan de rechterkant van de bus open. De rest is dichtgemaakt. De sloten functioneren verder prima.
Motorisch is deze Volkswagen bus in een goede staat, hij rijdt en schakelt goed en is pas voorzien van een nieuwe APK keuring.
(APK t/m 5-11-2020)
In de camper is een kleine oude televisie aanwezig met bijbehorende antenne, ook is de bus voorzien van een radio.
Er staat onder een tafeltje een antieke Engel portable refrigarator. De bank is simpel om te bouwen tot een comfortabel 2 persoons bed.
Aan de bus is een kleine luifel te bevestigen, deze zit in een zak erbij.
Alles wat op de foto te zien is wordt bij de bus geleverd.
Overige informatie: Inruil, financiering, garantie of nieuwe apk zijn bespreekbaar. Inruil van uw auto, bus, bestelwagen,vrachtwagen , camper, caravan, boot, graafmachines tractoren of andere industriƫle equipement is mogelijk! Overdekte showroom 4000 M2 met 350 occasions op voorraad! Ons adres is Lage Ham 106 in Dongen. Openingstijden: Ma t/m Vr. 09.00 t/m 18.00 zaterdag 09.00 t/m 15.00. Wij zijn bereikbaar op 0162-313 775 Verdere informatie: WWW.FOCD.NL. Voor informatie over afwijkende openingstijden wat betreft feestdagen kunt u terecht op onze home pagina van WWW.FOCD.NL