MarktPlaza

Volkswagen Polo - Fox 33kW Mooie originele auto / APK / Radio/cd

600x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jan 1984 - dec 1988
Modelcode: 86C
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.170 kg
Wielbasis: 234 cm
Acceleratie (0-100): 20,3 s
Topsnelheid: 145 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Licht grijs
Aantal sleutels: 2
## Aanvullende opties en accessoires
- Mistlampen voor
- Reservewiel
- Signaalkleur rood
Geheel originele Volkswagen Polo Fox (1.05 Basis) 33kW uit 1988 in goede staat. Origineel Nederlandse auto. Klokje is net 2x rond geweest en heeft nu 205851 km gereden. 4 versnellingen vooruit en 1 achteruit. De enige optie die deze auto heeft is een radio/cd. Nieuwe koppakking! Auto rijdt en schakelt als een zonnetje. De rode lak is een beetje dof geworden in de loop der jaren en hier en daar kom een klein roestblaartje tevoorschijn...... maar dit is echt minimaal voor de leeftijd. APK is nog geldig tot 6 september 2020. Tellerrapport (NAP) en 2 sleutels aanwezig. Leuke auto voor de liefhebber of voor iemand die een niet alledaags klein goedkoop autootje zoekt. Meeneemprijs. Inruil mogelijk.
U bent bij autobedrijf Kamperman aan het goede adres als u op zoek bent naar een occasion. Wij hebben altijd diverse merken in verschillende prijsklassen op voorraad. Staat uw gewenste auto er niet bij, geeft het aan ons door en wij bemiddelen/zoeken voor u de juiste auto. Ook leveren wij nieuwe auto’s van elk gewenst merk. Wij zijn een universeel Bovag autobedrijf. Bij ons kunt u terecht voor onderhoud, reparaties en APK van personenauto’s en lichte bedrijfswagens van alle merken, tevens onderhouden wij uw aircosysteem.
U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar ervaring en kennis. Wij streven naar een goede kwaliteit voor een acceptabele prijs.