MarktPlaza

Volkswagen Polo - 1.6-16V Cross Uitv Zwart Top Conditie

516x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 215/40 R17
GVW: 1.581 kg
Lengte: 393 cm
Acceleratie (0-100): 11,1 s
Topsnelheid: 187 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,1 l/100km (1 op 14,1)
Brandstofverbruik in de stad: 9,4 l/100km (1 op 10,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,8 l/100km (1 op 17,2)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): Afleverpakket (2)
Dit afleverpakket bevat: Huisgarantie (3 maanden garantie)
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Afstandsbediening voor centrale deurvergrendeling
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- buitentemperatuurmeter
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Financiering mogelijk
- garantie
- Halogeen mistlampen
- Inruil van uw auto is een mogelijkheid
- Lederen stuurwiel
- lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lederen versnellingspook
- Licht en zicht-pakket
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metallic lak
- nieuwstaat
- onderhoudsboekjes aanwezig
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- ruitenwisser achter
- stuur verstelbaar
- verstelbare stuurkolom
- Voorstoelen verwarmd
- Winter-pakket 1
- zeer mooie en technisch goed onderhouden auto
- zeer nette auto
Het is niet alleen de bouwkwaliteit waar Duitse auto’s om bekend staan, maar ook de rijkwaliteiten. Dat merkt u achter het stuur van deze Volkswagen Polo. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. Tot de uitrusting van deze Volkswagen behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Met lederen versnellingspook, lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter is deze auto helemaal compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Polo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Een Duitse auto biedt altijd iets meer: betere rijeigenschappen, meer comfort, meer bouwkwaliteit. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Op koude dagen voelt u zich snel behaaglijk op de verwarmbare stoelen. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.
airconditioning koelt het interieur zodat u altijd ontspannen op uw bestemming aankomt. De automatische ruitenwissers schakelen zichzelf automatisch in en uit en houden de voorruit schoon. Met lederen versnellingspook, lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter is deze Volkswagen helemaal compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Polo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.
Met vriendelijke groet Martijn