MarktPlaza

Volkswagen Polo - 1.2 TSI Comfortline DSG Automaat. Dealer onderhouden

595x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: mei 2014 - nov 2017
Modelcode: 6C
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 160 Nm
GVW: 1.620 kg
Afmetingen (LxBxH): 407 x 168 x 148 cm
Wielbasis: 247 cm
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 184 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 109 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Afleverbeurt (zonder meerprijs): De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Elektronisch Sper Differentieel
- Hill hold functie
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia systeem
- Parkeersensor voor en achter
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Of u nu stadsritten maakt of langdurig op snelwegen bent, het rijden met de Volkswagen Polo is steeds een genoegen. Het onderstel biedt comfort en sportiviteit, het interieur is ruim en weldadig en deze auto heeft alle systemen aan boord om uw ritten zo veilig mogelijk te maken. Zijn compacte motor geeft deze Volkswagen uitstekende prestaties, maar zorgt voor een bescheiden brandstofverbruik. Tot de uitrusting van deze Volkswagen behoren ook elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. De Volkswagen is standaard voorzien van: verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Volkswagen Polo heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Als u meer wilt weten over deze Volkswagen, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
Een grote achterklep geeft toegang tot de riante bagageruimte. Het interieur biedt volop ruimte voor u en uw gezin en de pittige motor staat garant voor uitstekende prestaties. Deze Volkswagen Polo is van het bouwjaar 2015, er staat 136650 kilometer op de teller. Zijn compacte motor geeft deze Volkswagen uitstekende prestaties, maar zorgt voor een bescheiden brandstofverbruik. Ook elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.
Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Ook verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Polo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?
Wij werken met afleverpakketten en adverteren onze voorraad standaard met het ACB Afleverpakket "Zo mee". (geen afleverkosten)
Kies voor zekerheid of meer voordeel, kies het afleverpakket dat bij u past.
Standaard worden onze auto’s rijklaar aangeboden;
daarnaast bieden wij afleverpakketten aan, hierbij onze mogelijkheden.
ACB Afleverpakket Zo Mee. Gratis.
Geen garantie* – Standaard inbegrepen
• Géén garantie, gekocht zoals bekeken en/of gereden
• Geldige APK keuring
• Tenaamstelling voertuig
* LET OP: De optie Geen garantie wordt niet door ons geadviseerd. U tekent voor een financieel voordeel, waarmee u afziet van uw recht op garantie.
ACB Afleverpakket Basis. 295,- euro.
• 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak
• Gegarandeerde kilometerstand NAP
• APK bij aflevering
• 25 euro brandstof
• Tenaamstellen voertuig
ACB Afleverpakket Premium. 695,- euro. (Standaard bij VIABOVAG). Mogelijk voor auto's tot 10 jaar of max 150.000 km.
• 6 maanden Bovag garantie
• Gegarandeerde kilometerstand NAP
• APK bij aflevering
• 12 maanden Bovag Pechhulp
• Afleverbeurt conform onderhoudsschema met volle tank
• Gepoetst
.