MarktPlaza

Volkswagen Polo - 1.2 TSI 66KW 5DR COMFORT AIRCO NAVIGATIE CRUISECON TROL BLUETOOTH EL.PAKKET

62x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: 2014 - 2017
Modelcode: 6C
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 160 Nm
GVW: 1.590 kg
Afmetingen (LxBxH): 397 x 168 x 149 cm
Wielbasis: 246 cm
Acceleratie (0-100): 10,8 s
Topsnelheid: 184 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 107 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- Basispakket (inbegrepen): Dit afleverpakket bevat: Alle functies en vloeistoffen controle, Geldige APK, RDW-leges
- Pakket 1 (€ 395 meerprijs): Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Basispakket"): Nieuwe APK; Grote servicebeurt, RDW-leges
- Pakket 2 (€ 695 meerprijs): Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Basispakket"): Nieuwe APK; 3 Maanden volledige garantie, Grote servicebeurt, RDW-leges
- Pakket 3 (€ 995 meerprijs): Dit afleverpakket bevat (in plaats van afleverpakket "Basispakket"): BOVAG garantie (6 maanden); Nieuwe APK; Grote servicebeurt, RDW-leges
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank neerklapbaar (ongelijke delen)
- Afdekscherm bagageruimte
- Airbags voor
- Alle functies en vloeistoffen controle
- Bandenspanningscontrole
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
- Geldige APK
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen voor
- RDW-leges
- Stoelen in hoogte verstelbaar
- Stof
- Toerenteller
- Witte knipperlichten
- Zij-airbags voor
Het karaktervolle uiterlijk van de Volkswagen Polo doet niets af aan het feit dat dit een comfortabele en bijzonder praktische auto is. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Tot de uitrusting behoren ook warmtewerend glas, witte knipperlichten, elektrisch bediende ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Allicht is er in deze auto ook airconditioning. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De Volkswagen is standaard voorzien van: in hoogte verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes.
Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Polo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.
De locatie is bereikbaar binnen 1 km vanaf de A76 bij de afslag Geleen/Beek. ALLE SERVICES IN EIGEN HUIS: TENAAMSTELLEN KENTEKEN, INRUIL EN AANKOOP MET VRIJWAREN MOGELIJK, LEASE, FINANCIERING, ONDERHOUD (gratis vervangend vervoer) en APK!! Betaling kan per PIN. De meeste auto's en foto's vind u op onze eigen website! Tel: 046-4746260. (Teksten en beschrijvingen onder voorbehoud van wijzigingen en drukfouten)