MarktPlaza

Volkswagen Polo - 1.2-12V Cross 70PK Cruise Ecc Pdc LM

495x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: apr 2007 - jul 2009
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 112 Nm
Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 15,9 s
Topsnelheid: 157 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik in de stad: 7,7 l/100km (1 op 13,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket (à € 545): Afleverpakket: Incl. 3 maanden garantie, nieuwe APK, onderhoudsbeurt, poetsbeurt en 1 jaar mobiliteitsgarantie
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Afst. bed. voor centr. deurvergr.
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Gebouwd voor liefhebbers van autorijden, deze Volkswagen Polo levert sportieve prestaties en onafgebroken rijplezier. Het is een dealeronderhouden auto met 45602 kilometer op de teller, het bouwjaar is 2010. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank.
Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Met lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Welkom bij van Vakgarage van Winsum te Kampenl! Na 40 jaar als Fiat dealer te zijn geweest gaan we verder als Fiat specialist onder de vlag van Vakgarage.
Naast Fiat kunt u bij ons terecht met alle merken en types auto's. Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste aparatuur, en ons personeel wordt contact bijgeschoold om uw dierbare auto optimaal te kunnen verzorgen.
Wij zijn aangesloten bij Vakgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met ruim 200 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.