MarktPlaza

Volkswagen Polo - 1.0 TSI Comfortline AUT. 5drs. Airco Navi - RIJKLAAR

597x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 185/65 R15
GVW: 1.650 kg
Afmetingen (LxBxH): 405 x 175 x 145 cm
Wielbasis: 255 cm
Acceleratie (0-100): 10,8 s
Topsnelheid: 187 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donkergrijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 105 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: Afleverpakket (2)
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt
## Aanvullende opties en accessoires
- Accident Avoidance System
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Autopas
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- BOAVAG Garantie
- Bots waarschuwing systeem
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Cruise control adaptief
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Hoofdsteunen actief
- LED dagrijverlichting
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metallic lak
- Mistlampen adaptief
- Multifunctioneel lederen stuurwiel
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-systeem full map
- Onderhoudsboekjes
- Parkeer-assistent
- Parkeer pakket
- Parkeersensor voor en achter
- Radio met afstandbediening
- Sleutels aanwezig
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
U merkt het aan de look and feel van deze auto: dit is kwaliteit. De Volkswagen Polo is ontworpen volgens de Duitse opvattingen van kwaliteit en degelijkheid, maar biedt tegelijk een hoge mate van comfort en uitstekende rijkwaliteiten. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een driecilinder motor en een automatische transmissie. Tot de uitrusting van deze Volkswagen behoren ook 15 inch lichtmetalen velgen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Terwijl het navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen versnellingspook, multifunctioneel lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Met het accident avoidance system heeft u een extra paar ogen aan boord. Het systeem waarschuwt bij een dreigende aanrijding. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op? De Volkswagen Polo combineert comfort met een uitstekende wegligging en dynamische rijkwaliteiten. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een driecilinder motor en een automatische transmissie. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 15 inch lichtmetalen velgen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een navigatiesysteem en het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning aantreft. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Ook is de Volkswagen uitgerust met: lederen versnellingspook, multifunctioneel lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Volkswagen Polo heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Accident avoidance system is een pre crash systeem. Het systeem helpt u om een dreigende aanrijding te voorkomen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken. GEEN BIJKOMENDE KOSTEN INCLUSIEF 6 MAANDEN BOVAG GARANTIE, ONDERHOUDSBEURT EN NIEUWE APK.Deze
Volkswagen Polo komt uit 2017, werd geleverd van 20-06-2017 tot 30-09-2018 en kostte toen € 22,759.-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2017 op kenteken, is voorzien van een benzine motor, heeft een maximum vermogen van 70 kW (95 PK) en een cilinderinhoud van 999 cc.
De personenauto heeft een topsnelheid van 187 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 10.8 seconden. Het verbruik van deze personenauto is gemiddeld 4.60 liter per 100 km en hij weegt 1080 kg. De wegenbelasting bedraagt € 116.- per kwartaal.
Vanaf 1955 BOVAG-lid. Wij berekenen GEEN afleveringskosten. Nieuwe APK en onderhoudsbeurt bij aflevering zonder kosten! Auto's boven de 4500 EURO kunnen wij met BOVAG-garantie leveren. Inruil en financiering mogelijk.
Kom naar het mooie Noordeloos voor een proefrit, de koffie staat kllaar
Ondanks dat wij aan onze advertenties de grootst mogelijke zorg besteden, kunnen hieraan geen rechten ontleend worden.