MarktPlaza

Volkswagen Passat Variant - 2.0 TSI 211PK HIGHLINE * NAVI/ BI-XENON/ LED/ LEDER/ 17'' LMV/ PDC

460x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: nov 2010 - sep 2012
Modelcode: B7, 3C
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 280 Nm
GVW: 2.140 kg
Afmetingen (LxBxH): 487 x 182 x 154 cm
Wielbasis: 271 cm
Acceleratie (0-100): 7,7 s
Topsnelheid: 235 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,2 l/100km (1 op 13,9)
Brandstofverbruik in de stad: 10,0 l/100km (1 op 10,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
CO2 uitstoot: 169 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 204 - 229 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Adaptief demping systeem
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Aluminium interieur afwerking
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagagedek
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bi-xenon koplampen
- Buitenspiegel(s) automatisch dimmend
- Buitentemperatuurmeter
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- Keyless entry
- Lederen/alcantara bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie full map + hard disk
- Parkeersensor voor en achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
Schitterende en origineel Nederlands geleverde VW Passat van de 1ste eigenaar afkomstig en o.a voorzien van het luxe highline pakket met stoelverwarming, leder/alcantara bekleding, full map navigatie, Keyles go, 17 inch velgen en Xenon met LED verlichting !!
* 211pk motor !! Prijs is geheel rijklaar !!
Dit is niet zomaar een Volkswagen Passat Variant. De hoge prestaties van de motor, het strak afgestelde onderstel en de uitgekiende verhoudingen van de transmissie staan garant voor bergen rijplezier. Deze dealeronderhouden auto heeft 127968 kilometer op de teller staan, het bouwjaar is 2011. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Ouderwets vakmanschap en natuurlijke materialen komen samen in het lederen interieur. Ook in de winter en als het koud is, hebt u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audiosysteem en het navigatiesysteem met harde schijf. Daarbij kunt u deze ook bedienen met de knoppen op het stuur. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Ook lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bagage afdekhoes horen tot de voorzieningen op deze auto.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Passat Variant is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?
Let op!! Al onze prijzen zijn rijklaar, wij hanteren geen standaard aflever kosten. Prijzen zijn exclusief garantie, dit kan geregeld worden d.m.v Cargarantie. Informatie staat op onze website www.auto-stegeman.nl of vraag naar de mogelijkheden/voorwaarden.
Bekijk nu de nieuwste occasions in onze digitale showroom. Auto Stegeman heeft occasions voor u klaar staan in de showroom aan de Edisonstraat 7 in Oldenzaal. Bel voor meer informatie of een proefrit.
Auto Stegeman is het familie / autobedrijf uit Oldenzaal met meer dan 40 jaar ervaring.