MarktPlaza

Volkswagen Passat Variant - 2.0 FSI Comfortline

459x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 215/55 R16
GVW: 2.080 kg
Afmetingen (LxBxH): 477 x 182 x 152 cm
Wielbasis: 271 cm
Acceleratie (0-100): 9,6 s
Topsnelheid: 210 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,4 l/100km (1 op 11,9)
Brandstofverbruik in de stad: 11,5 l/100km (1 op 8,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
CO2 uitstoot: 202 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): pakket1: afleverbeurt. incl. beurt volgens schema. volledig poetsen auto binnen en buiten. minimaal halve tank brandstof. ten naamstellen auto en vrijwaren inruil. 6 maand Bovag garantie.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden); BOVAG 40-Puntencheck; BOVAG Afleverbeurt
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels met verlichting
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
- Halogeen mistlampen
- Hoofdsteunen actief
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- Parkeersensor voor en achter
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Volkswagen Passat Variant. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Het luxeniveau in deze Volkswagen is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren voor en achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Ook lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Passat Variant is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.
Autobedrijf Nieuwland heeft altijd een voorraad jonge gebruikte occasions op voorraad van veelal de eerste eigenaar. De auto`s zijn afkomstig van dealer ,leasemaatschappij of uiteraard via inruil. Elke auto krijgt een aankoop keuring. Hierdoor zorgen wij dat onze auto`s start klaar staan om de showroom weer te verlaten. Al onze geadverteerde auto`s boven de 4500 euro hebben standaard Bovag garantie. Dit geld voor zowel bedrijfsauto`s als personen wagens. tevens heeft u 2 weken of 750 km Bovag omruil garantie. En worden geleverd met minimaal 6 maanden geldige apk keuring. De auto krijgt een beurt volgens schema bij aflevering . Mocht u aanvullende onderhoud wensen hebben dan is dit uiteraard geheel mogelijk. In onze moderne werkplaats regelen wij alles voor u. Inruil van uw huidige auto is uiteraard geheel mogelijk. Even als financiering van uw toekomstige auto. Zowel zakelijk als privé is een financiering op maat mogelijk. U kunt geheel zelf uw maandelijkse lasten bepalen.
BOVAG garantie :
Bij bedrijfswagens is dit standaard 3 maanden
Bij personen auto`s is dit standaard 6 maanden.
Ook 12 maanden bovag is in sommige gevallen mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.
wij zien u graag bij autobedrijf nieuwland.
voor vragen of een offerte:
Jan-Willem Hilderink.
verkoop@autobedrijfnieuwland.nl
mob. 0620968341
tel. 0527.202853