MarktPlaza

Volkswagen Passat CC - Passat 1.8 TSI met Navigatie In Nieuwstaat

626x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Voorwielaandrijving
Wielbasis: 271 cm
Acceleratie (0-100): 8,6 s
Topsnelheid: 222 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,1 l/100km (1 op 14,1)
Brandstofverbruik in de stad: 9,5 l/100km (1 op 10,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
CO2 uitstoot: 165 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 181 - 203 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 6-versnellingen
- Airbag passagier
- alarm klasse 3
- Audio-navigatiesysteem
- Autotelefoonvoorbereiding
- autotelefoon voorbereiding
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bandenspanningscontrolesysteem
- bumpers en spiegels in car.kleur
- Cd-wisselaar
- CD-wisselaar
- centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen achter
- elektrische ramen achter
- garantie
- hill hold functie
- hoofd airbag(s) achter
- hoofd airbag(s) voor
- hoofdsteunen actief
- lederen stuurwiel
- lederen versnellingspook
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen voor
- multimedia-voorbereiding
- nationale autopas
- onderhoudsboekjes aanwezig
- parkeersensor voor en achter
- passagiersairbag
- stuur verstelbaar
- stuurwiel multifunctioneel
- voorstoelen in hoogte verstelbaar
- zij airbag(s) voor
HELE MOOIE VOLKSWAGEN PASSAT CC 1.8 TSI BOUWJAAR 20-02-2012 MET 78.240 KILOMETER ONDERHOUDS BOEKJES EN NATIONALE AUTO PAS AANWEZIG DEZE PASSAT CC IS ORIGINEEL NEDERLANDS GELEVERD EN VOORZIEN VAN DE VOLGENDE OPTIES O.A. AUTOMATISCHE AIRCO, NAVIGATIE, RADIO + CD WISSELAAR, BI – XENON VERLICHTING, TELEFOON VOORBEREIDING, ELEKTRISCHE RAMEN, CRUISE CONTROL, CENTRAAL OP AFSTAND, CRUISE CONTROL, BOORDCOMPUTER, PARKEER SENSOREN VOOR + ACHTER, SPORTVELGEN, EXTRA GETINT GLAS ACHTER, WIJ REKENEN GEEN AFLEVERKOSTEN! INRUIL &FINANCIERING ZIJN MOGELIJK VOOR MEER INFORMATIE KIJK OP MIJN WEBSITE.
Een Duitse auto biedt altijd iets meer: betere rijeigenschappen, meer comfort, meer bouwkwaliteit. De krachtige motor geeft deze Volkswagen uitstekende prestaties. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Verder is de Volkswagen uitgerust met: warmtewerend glas, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelbare buitenspiegels en middenarmsteun voor.
De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Als het regent, schakelt de regensensor volautomatisch de ruitenwissers in. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. De uitrusting van deze Volkswagen is met lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
In de Volkswagen Passat heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.
** Wij gaan niet voor de “laagste” prijs maar geven u service en kwaliteit. Onze auto’s worden technisch nagekeken , afgeleverd met een onderhoudsbeurt en APK keuring .
Auto’s van €4500,- of meer hebben automatisch 3 maanden garantie .
Om teleurstelling te voorkomen raadt ik u aan telefonisch contact met ons op te nemen , om zeker te weten dat de auto nog beschikbaar is.**