MarktPlaza

Volkswagen Passat CC - 1.8 TSI 4p. heel mooi

605x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 235/45 R17
GVW: 1.920 kg
Afmetingen (LxBxH): 480 x 186 x 142 cm
Wielbasis: 271 cm
Acceleratie (0-100): 8,6 s
Topsnelheid: 222 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,6 l/100km (1 op 13,2)
Brandstofverbruik in de stad: 10,2 l/100km (1 op 9,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
CO2 uitstoot: 178 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Audio-navigatie
- Audioinstallatie met CD-wisselaar
- Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging)
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metallic lak
- Parkeersensor voor en achter
- Sportonderstel
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- zeer mooie en complete limousine
- zeer mooie en technisch goed onderhouden auto
Uitmuntende prestaties, dynamische rijeigenschappen en bakken vol met rijplezier, deze Volkswagen Passat CC levert het allemaal. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z’n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. Xenonverlichting zorgt voor een heldere witblauwe lichtkleur en een scherp lichtbeeld. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.
Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem en het navigatiesysteem via knoppen op het stuur. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Het luxeniveau in deze Volkswagen is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren voor en achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Passat CC samen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Deze hele mooie en goed onderhouden Volkswagen Passat CC komt uit 2009, werd geleverd van 19-06-2008 tot 31-01-2012 en kostte toen € 38,865.-. Deze geïmporteerde personenauto staat sinds 2010 op kenteken, is voorzien van een benzine motor, heeft een maximum vermogen van 118 kW (161 PK) en een cilinderinhoud van 1798 cc. auto heeft een mooie uitstraling
De personenauto heeft een topsnelheid van 222 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 8.6 seconden. Het verbruik van deze personenauto is gemiddeld 7.60 liter per 100 km en hij weegt 1405 kg. De wegenbelasting bedraagt € 181.- per kwartaal.