Volkswagen Jetta - 1.6 TDI BLUEMOTION-AIRCO-CRUISE-MOO…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 451x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Niet van toepassing

Omschrijving

DISTRIBUTIERIEM IS VERVANGEN BIJ 180.000KM
AFLEVERING en GARANTIE ARA Auto Mobility Center
Al onze occasions voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Onze vakkundig opgeleide techneuten beoordelen elke auto grondig en aan de hand van speciaal hiervoor ontwikkelde controlelijsten testen zij de auto van A tot Z
Onze prijzen zijn gebaseerd op aflevering zonder garantie, onderhoudsbeurt, etc.
Wij bieden u aan om tegen meerprijs de auto te voorzien van garantie, een preventieve onderhouds of grote beurt te geven en van een nieuwe apk te voorzien, bijvoorbeeld bij een Volkswagen Polo (2011) zou dit een meerprijs zijn van €495,. Hier krijg je een preventieve onderhoudsbeurt voor (volgens de beurthistorie) en 6 maanden BOVAG Garantie.
Tot het preventief onderhoud behoort o.a. het vervangen van de distributieriem indien dit binnen 15.000 km. of 6 maanden na aflevering is en volgens het normale onderhoud gepland staat, vervanging van remschijven en remblokken bij minimale toegestane dikte en de banden worden vervangen indien het profiel minder is dan 3,5 mm.
ARA Auto Mobility Center is aangesloten bij de BOVAG en de NAP(Nationale Auto Pas)en biedt hierdoor maximale zekerheid over de kwaliteit van occasions en hun kilometerstand. Bovendien profiteert u van de door BOVAG gestelde garantievoorwaarden.
De garantie kunnen wij evt. uitbreiden met het door ons ontwikkelde en unieke AGNED GARANTIE tot maar liefst 24 maanden Optimale zekerheid bij ARA Auto Mobility Center Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden en laat u vrijblijvend adviseren. Tevens het adres in Steenwijk: APK BANDENAUTOVELGENACCUAIRCOCHECKREMMEN DISTRIBUTIRIEMRAMENRUITENBLINDEREN TINTENSCHOKBREKERSIMPORTEXPORTBPM AFHANDELINGZOEKOPDRACHTEN VAN UW DROOMAUTO


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.