MarktPlaza

Volkswagen Golf Variant - 1.6 TDI Trendline / Navigatie / Airco / LMV / Trekhaak / Bluetooth /

463x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.930 kg
Afmetingen (LxBxH): 426 x 180 x 145 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 196 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
Brandstofverbruik in de stad: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,5 l/100km (1 op 28,6)
CO2 uitstoot: 102 g/km
Emissieklasse: Euro6
Motorrijtuigenbelasting: € 332 - 351 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: Garantie
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Hill hold-functie
- Kleur zwart
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
IN OPDRACHT VAN PARTICULIER TE KOOP STAAN, HIERDOOR GEEN GARANTIE. INRUIL IN OVERLEG MOGELIJK. Laat u niets wijsmaken, deze Volkswagen Golf Variant biedt alles wat u van een auto verlangt. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Tot de uitrusting van deze Volkswagen behoren ook aluminium dakrailing, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.
Natuurlijk bent u van harte welkom om deze Volkswagen in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Welkom bij Autobedrijf op de Hoek in Lemmer. Een Bosch Car Service autobedrijf dat al vanaf 1977 actief is in Friesland.
Ons autobedrijf in Lemmer biedt u een hoogwaardige selectie aan jonge, gebruikte occasions in verschillende prijsklassen. Al onze occasions zijn voorzien van de Nationale Autopas. INRUIL BOOT/CAMPER/MOTOR MOGELIJK! GELD VRIJMAKEN? WIJ BETALEN OOK TOE OP EEN GOEDKOPE AUTO.
Naast het aanbieden van tweedehands auto’s bieden wij u ook graag de juiste service. In onze werkplaats wordt er met grote zorg aan uw auto gewerkt en kunt u terecht met alle merken personen auto`s en bedrijfswagens. Voor het onderhouden en eventueel repareren van uw auto gebruiken wij de modernste technieken en apparatuur. Ook bereikbaar via WhatsApp tot 22.00 uur. Meine-Jelle op de Hoek tel. 06-53279869
Graag tot ziens