MarktPlaza

Volkswagen Golf Variant - 1.6 TDI 110pk R-line Business Edition R Dynaudio, Panoramadak , Achteruitr

41x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2015
Modelcode: VII, 5G
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 1.930 kg
Afmetingen (LxBxH): 468 x 180 x 152 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 196 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Licht grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
Brandstofverbruik in de stad: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,5 l/100km (1 op 28,6)
CO2 uitstoot: 102 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 336 - 356 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (inbegrepen): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG Afleverbeurt (zonder meerprijs): De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Elektronische remkrachtverdeling
- Elektronisch Sper Differentieel
- Executive Plus-pakket
- Extra getint glas
- Half alcantara / stof bekleding
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 18"
- Metaalkleur
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie full map + hard disk
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Roetfilter
- Ruimtebesparend reservewiel
- Side-skirts
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Subwoofer
- Vermoeidheids herkenning
U ziet het al aan de buitenkant en u voelt het zodra u de krachtige motor start, deze sportieve Volkswagen Golf Variant is gemaakt om prestaties te leveren. We hebben het hier over een auto uit 2015, hij heeft 127100 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. In deze sportstoelen voel je je één met je auto. Het interieur baadt in een zee van licht met het elektrische bediende glazen panoramadak. In deze Volkswagen profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, dakspoiler, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, R-line sportinterieur, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, 2-laags metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
In deze auto beschikt u natuurlijk over een navigatiesysteem met harde schijf. Het Sound system met dab-radio biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig, via het stuurwiel of met spraakbediening. Climatronic airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Volkswagen is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regen- en lichtsensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. U bent in deze Volkswagen ook voorzien van lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Volkswagen Golf Variant heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing. U bent mede dankzij gordijnairbags achter en voetgangersbescherming steeds veilig onderweg.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto naast een onderhoudsbeurt en nieuwe APK met Bovag Garantie en met tellerrapport van Nationale Autopas.
We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
Inruil en financiering mogelijk
RD-TECHNIEK is een jong dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het onderhoud / verkoop en reparaties van jong gebruikte auto's uit de V.A.G-groep ( Volkswagen , Audi , Seat , Skoda ) .
We hebben de beschikking over een nieuwe werkplaats met merkspecifieke uitleesapparatuur en gereedschappen .
Uw tevredenheid is onze reclame ..
Openingstijden :
Maandag : Gesloten .
Dinsdag t/m Vrijdag van 8:30-17:30
Zaterdag: van 9:00-15:00
Buiten de openingstijden kunt u gebruik maken van de e-mail assistent op onze website.