MarktPlaza

Volkswagen Golf Variant - 1.2 TSI Highline Panaromadak / Navigatie

443x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: mei 2015 - mrt 2017
Modelcode: VII, 5G
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 175 Nm
GVW: 1.830 kg
Afmetingen (LxBxH): 468 x 180 x 152 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 196 km/u
Bekleding: Alcantara
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik in de stad: 6,4 l/100km (1 op 15,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
CO2 uitstoot: 119 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Alcantara bekleding
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch glazen panorama-dak
- Elektronische remkrachtverdeling
- Elektronisch Sper Differentieel
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor adaptief
- Multifunctioneel lederen stuurwiel
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
Een voor u “nieuwe” auto kopen doet u hoogstwaarschijnlijk niet dagelijks. Veel aanbod en (vaak) het gebrek aan transparantie, maken uw zoektocht er niet makkelijker op.
Bij Wittebrug | Occasions weet u 1 ding zeker; ons aanbod is transparant en altijd inclusief onze Wittebrug Zekerheden*:
* Minimaal 6 maanden garantie
* Uitgebreide controle tot wel 130 punten
* Onderhoud volgens schema
* Minimaal 12 maanden APK
* Een volle tank brandstof
* NAP gecontroleerd
* Altijd netjes gepoetst
U krijgt dit alles voor de getoonde prijs, geen addertjes, geen aparte afleverpakketten of verdere verborgen kosten.
Neem nu contact met ons op voor een proefrit of een passende offerte!
* m.u.v. onze Budget Occasions, duidelijk herkenbaar o.a. aan een verkoopprijs onder 4.500 euro
Disclaimer:
*Das WeltAuto Garantie:De genoemde verkoopprijs is rijklaar, inclusief 6 maanden garantie, gegarandeerd 7.500 KM en/of 6 maanden onderhoudsvrij rijden . De garantie waarborgt u tegen onvoorziene grote uitgaven wanneer er een technisch mankement buiten uw schuld ontstaat aan uw Wittebrug Occasion. Bij Das WeltAuto Occasions bieden wij u de mogelijkheid de garantie te verlengen met nog eens 12 maanden, indien deze occasion jonger dan 60 maanden en/ of minder dan 160.000 km gereden heeft op het moment van aflevering. (bij aanschaf niet ouder dan 36 mnd. en garantie max 160.000KM)
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom nooit alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.
Neem plaats in de cockpit, start de motor en voel het vermogen. Met deze sportieve Volkswagen Golf Variant hebt u altijd de controle. Deze auto heeft een kilometerstand van 77901, het bouwjaar is 2015. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. In deze sportstoelen voel je je één met je auto. Voor extra lichtinval en een frisse luchtstroom zorgt het elektrisch bediende panoramadak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, aluminium dakrailing, alcantara bekleding, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, 2-laags metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de dab-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audiosysteem en het navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. De climatronic airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Het luxeniveau in deze Volkswagen is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regen- en lichtsensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De uitrusting van deze auto is met multifunctioneel lederen stuur, hifi-luidsprekers, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Deze Volkswagen biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als gordijnairbags achter en voetgangersbescherming, bent u steeds veilig onderweg.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met Bovag Garantie. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?