MarktPlaza

Volkswagen Golf Variant - 1.2 TSI 105PK Highline 1e Eigenaar

512x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 2013 - mei 2015
Modelcode: VII, 5G
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 175 Nm
GVW: 1.830 kg
Afmetingen (LxBxH): 466 x 180 x 150 cm
Wielbasis: 264 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 10,7 s
Topsnelheid: 193 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
CO2 uitstoot: 117 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Alcantara bekleding
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Elektronisch Sper Differentieel
- Executive-pakket
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
Met zijn geweldige prestaties en dynamische uiterlijk laat deze sportieve eyecatcher het hart van veel autoliefhebbers sneller kloppen. We hebben het hier over een Volkswagen Golf Variant. De auto is van het bouwjaar 2014 en is van de eerste eigenaar. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, aluminium dakrailing, alcantara bekleding, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
U kunt uw ogen op de weg houden, want het audiosysteem en het navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Volkswagen is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Ook lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Golf Variant samen. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Auto’s als deze Volkswagen Golf Variant bieden tegelijk rijdynamiek, comfort en degelijkheid. Deze dealeronderhouden auto heeft een tellerstand van 102157 kilometer en is van het bouwjaar 2014. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. In het interieur domineren de sportstoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, aluminium dakrailing, alcantara bekleding, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
In deze auto beschikt u natuurlijk over een navigatiesysteem. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit, u bedient dit veilig via het stuurwiel. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Volkswagen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Deze Volkswagen is voorzien van lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Volkswagen Golf Variant heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.
De verkoopprijs van deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en heeft tevens een pre inspectie en vloeistofcontrole gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan. Op viaBovag zijn de prijzen inclusief het BASIS pakket.
Bochane BASIS pakket á € 695,-
• 6 maanden BOVAG Garantie
• Complete reinigingsbeurt binnen en buiten
• Minimaal 6 maanden geldige APK keuring
• Vloeistoffencontrole
• Bochane Privilege Pas (vele gratis diensten voor 1 jaar)
• Afleveringsbeurt
Bochane PLUS pakket á € 895,-
• 12 maanden Top Occasion garantie of maximaal 20.000km
• Complete reinigingsbeurt binnen en buiten
• Nieuwe APK keuring
• Onderhoudsbeurt volgens schema fabrikant
• Bochane Privilege Pas (vele gratis diensten voor 1 jaar)
• Pakket 2 is alleen mogelijk voor auto’s, die op datum van aflevering maximaal 5 jaar oud zijn met een maximale kilometerstand van 100.000 km bij aflevering.
Bochane PREMIUM pakket á € 1095,-
• 24 maanden Top Occasion garantie of maximaal 30.000km
• Complete reinigingsbeurt binnen en buiten
• Nieuwe APK keuring
• Onderhoudsbeurt volgens schema fabrikant
• Bochane Privilege Pas (vele gratis diensten voor 1 jaar)
• Pakket 3 is alleen mogelijk bij auto’s van de merken Renault, Dacia en Nissan, die op datum van aflevering maximaal 5 jaar oud zijn met een maximale kilometerstand van 100.000 km bij aflevering.