MarktPlaza

Volkswagen Golf Sportsvan - 1.2 TSI Lounge DSG, Navigatie , Cruise, Verwarmde voorstoelen, Parkeerse

75x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jun 2015 - jan 2016
Modelcode: VII, 5G
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 175 Nm
GVW: 1.870 kg
Afmetingen (LxBxH): 443 x 181 x 161 cm
Wielbasis: 269 cm
Acceleratie (0-100): 10,7 s
Topsnelheid: 192 km/u
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
CO2 uitstoot: 119 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Audio-navigatie full map
- Chroom delen exterieur
- Parkeersensor voor en achter
- Schakelmogelijkheid aan stuurwiel
- Start/stop systeem
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
- Voorstoelen verwarmd
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfortstoel(en)
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Elektronisch Sper Differentieel
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Reservewiel
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Verwarmde voorruit
De nieuwste technieken zijn samengevoegd in een smaakvol ontworpen auto en maken van deze Volkswagen Golf Sportsvan een uitblinker in veiligheid en comfort. De auto is van het bouwjaar 2015 en is van de eerste eigenaar. Er is een rijke uitrusting aanwezig in deze auto, waar onder meer ook stoelverwarming bij hoort. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
U kunt het audiosysteem en het navigatiesysteem met harde schijf bedienen met de knoppen op het stuur of zelf met uw stem. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Volkswagen niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt ook over parkeersensoren voor en achter, die u helpen om gemakkelijk in te parkeren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Volkswagen in staat om zelf te reageren op potentiëel gevaarlijke situaties op de weg. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Bourguignon presenteert zijn occasionaanbod vanuit het ruime volledig overdekte OCCASIONCENTER aan de JUPITERWEG 21 in Leeuwarden. Dat is dichtbij onze hoofdvestiging met de verkoop van nieuwe Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT en VW Bedrijfswagens. Wij beschikken altijd over een gevarieerde voorraad occasions en bieden deze aan voor een scherpe basisprijs. De basisprijs is inclusief een geldige APK, de kosten tbv de tenaamstelling en een controle van de vloeistoffen en de bandenspanning. Daarnaast kunnen wij u optimaal van dienst zijn met een aanvullend Bovag garantie- en servicepakket. Onze ervaring is namelijk dat iedere klant daarin een persoonlijke afweging maakt. Wat voor de een belangrijk is, telt voor de ander veel minder. Als voorbeeld kunnen wij u het Bourguignon Service Pakket aanbieden. In dit pakket zijn de volgende punten opgenomen: Onderhoudsbeurt volgens schema, 130 punten inspectie, 6 maanden Bovag garantie, Reconditionering van het interieur en exterieur, Bourguignon waardecheques, Inruilvoorstel op maat en de mogelijkheid tot financiering en/of verzekering. Kortom een zeer uitgebreid pakket voor slechts € 850,- Op DasWeltAuto.nl is de geadverteerde prijs rijklaar en inclusief 6 maanden Bovag garantie, 130 punten inspectie, geldige APK, een professionele poetsbeurt en gegarandeerd 7.500 KM en/of 6 maanden onderhoudsvrij rijden. Dus ook als u niet uit het noorden komt, is een bezoek aan ons occasioncenter een ritje naar de Friese hoofdstad zeker waard! Heeft u vragen, pak dan vooral de telefoon en bel 058 – 284 7000, zodat we u snel verder kunnen helpen. Hans, Jaco en Peter staan voor u klaar. Uiteraard kunt u ons ook rechtstreeks bereiken op:
Peter Stuiver 06-10151186
Jaco Hiemstra 06-25452009
Hans van der Leest 06-53812745
Ook ’s avonds en in het weekend zijn wij bereikbaar.
We staan graag voor u klaar!
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Bourguignon niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.