MarktPlaza

Volkswagen Golf Plus - 1.4 TSI Comfortline 140PK Xenon Parkeersensoren APK 5-2020

664x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/60 R16
GVW: 1.990 kg
Afmetingen (LxBxH): 421 x 176 x 158 cm
Wielbasis: 258 cm
Acceleratie (0-100): 9,3 s
Topsnelheid: 202 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,2 l/100km (1 op 13,9)
Brandstofverbruik in de stad: 9,6 l/100km (1 op 10,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
CO2 uitstoot: 172 g/km
Emissieklasse: Euro4
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- APK
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Bijrijdersairbag
- Brake Assist System
- bumpers en spiegels in car.kleur
- Electronic Brake Distribution
- Gordijn airbags
- Halogeen mistlampen
- hoofd airbag(s) achter
- hoofd airbag(s) voor
- Hoofdsteunen actief
- hoofdsteunen voor en achter
- Isofix voor veilige kinderstoel bevestiging
- licht metalen velgen 15 inch
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metallic lak
- Mistlampen voor
- nationale autopas
- Parkeersensor achter
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- stuur verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
- Xenon koplampen en koplampreiniging
- zeer nette auto
- zij airbag(s) voor
Luxe en Complete fijn en goed rijdende Volkswagen Golf Plus met zuinige en pittige 1.4i TSI 140PK motor in de Luxe Comfort uitvoering, APK 05-2020, recent groot onderhoud bij 121.633km uitgevoerd (factuur aanwezig), Airconditioning climate controle, 6 airbags voor-zij en hoofd airbags, wat een licht met de Xenon verlichting meedraaiend in de bocht en maak je de bocht gaat de mistlamp aan voor beter zicht, fijne voorstoelen met instelbare verwarming, cruise controle, 16 inch licht metalen velgen met goede banden (heb evt set licht metalen velgen met winterbanden tegen meerprijs van 200 euro), parkeersensoren achter, lederen stuurwiel, Midden armsteun, radio cd speler, toerenteller, centrale vergrendeling, 4 elektrische ramen, stuurbekrachtiging, neerklapbare achterbank in 2 delen, 3 gordels en 3 hoofdsteunen achter, isofix voor veilig vervoer kinderen in kinderzitjes, in hoogte verstelbaar stuur en stoel, Anti Blokker Rem Systeem (ABS).
In deze Golf Plus heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het nieuwste veiligheidssysteem Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat/uw remweg korter wordt.
(Servicepakket € 195,-, 15 liter brandstof, Re-conditionering van het interieur en exterieur van de auto, Minimaal 3 maanden APK, Autohistorie is bekend, Nationale Auto Pas NAP, mogelijkheid tot aantrekkelijke financiering en verzekering). Kijk op mijn site voor de mogelijkheden www.autobedrijfvanhaandel.nl.
Maak een afspraak en kom de auto bekijken en ervaar het comfort en kwaliteit van deze Duits auto, de auto is netjes. Ga voor meer foto`s naar mijn website www.autobedrijfvanhaandel.nl bereikbaar op nummer 06-28522796 ook via WhatsApp of info@autobedrijfvanhaandel.nl. Deze auto wordt u aangeboden onder onze BUDGET-condities. Deze scherp geprijsde DEALER-occasion is zorgvuldig geïnspecteerd en voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen van Autobedrijf Gerard van Haandel. Of kom langs voor een uitstekende aanbieding, met of zonder inruil. Bel direct voor een afspraak: 06-28522796 033-3011724.
U bent van harte welkom bij Autobedrijf Gerard van Haandel (wij werken op afspraak)! Ons bedrijf bevindt zich namelijk op 800 meter van het plaatselijke garagebedrijf een gerenommeerd adres voor service aan iedere auto. Deze garage verzorgt voor ons de keuringen en het onderhoud en is een bedrijf dat met name in de regio bekend staat als een zeer deskundig en zeer ervaren garagebedrijf. Door met dit garagebedrijf samen te werken, zijn wij nog beter in staat om betrouwbare occasions te leveren.