MarktPlaza

Volkswagen Golf - Golf GTI MK 1

675x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Rood zwart
Aantal sleutels: 2
## Aanvullende opties en accessoires
- 5-versnellingsbak
- Achterruitverwarming
- Achterruitwisser
- Achterspoiler
- antenne
- dit zijn meeneemprijzen
- Gordelspanners
- Open dak
- Radio-voorbereiding
- Schuifdak
- Sportief interieur
- Toerenteller
- zeer nette auto
TE KOOP EEN ONVERPRUTSTE VOLKSWAGEN GOLF GTI MK 1
Een mooie en originele Volkswagen Golf GTI MK1 uit 1983, deels in zijn eerste lak en in prima conditie. De auto is oorspronkelijk geleverd in Duitsland en staat sinds 2016 op Belgisch kenteken.
De buitenkant van deze Volkswagen is in originele conditie, er is een andere voorspoiler gemonteerd maar de originele voorspoiler wordt erbij geleverd. Verder zit de auto voor 80% in zijn eerste lak. De stalen wielen zijn van een type II GTI. Verder is de Golf voorzien van een zwarte striping op de zijkant, ook dit is origineel af fabriek. Ook beschikt de GTI over een goed werkend schuifdak en zwarte hemelbekleding.
Het interieur van deze GOLF GTI is in goede conditie en gemaakt van stof, uitgevoerd in rood antraciet. Verder is het interieur in goede conditie en zijn alle originele klokken aanwezig, zelfs de hoedenplank heeft geen gaten.
Deze Volkswagen Golf GTI is uitgevoerd met zijn originele 4-cilinder lijn motor die een vermogen levert van 110 pk en een handgeschakelde versnellingsbak heeft.
Interesse in deze VOLKSWAGEN GOLF GTI MK1 neem dan gerust contact op of maak een afspraak voor een bezichtiging of proefrit.
Gijsbert ter Horst
TER HORST CLASSICS Nijverdal
Tel. +31 6 8329 5639