MarktPlaza

Volkswagen Golf - Comfortline 5drs 1.6 TDI 81kw/110pk Executive

460x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: jun 2014 - mrt 2017
Modelcode: VII, 5G
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 1.820 kg
Afmetingen (LxBxH): 436 x 180 x 149 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 195 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Brandstofverbruik in de stad: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,4 l/100km (1 op 29,4)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 301 - 318 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 3e remlicht
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Alarm klasse 3
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Buitenspiegels met verlichting
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfort-pakket
- Comfortstoel(en)
- Cruise control adaptief
- DAB ontvanger
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Elektronisch Sper Differentieel
- Executive-pakket
- Executive pakket
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Licht en zicht-pakket
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeer assistent
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Spiegel-pakket
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- Vermoeidheids herkenning
NB deze auto staat op onze vestiging in Almere-Stad aan de Markerkant 14-02
Met zijn elegante lijnen is de Volkswagen Golf Comfortline 5drs beslist een representatieve auto. Achter het stuur geniet u bovendien van zijn uitstekende rijkwaliteiten. We hebben het hier over een auto uit 2017 met een tellerstand van 86997 kilometer. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. De comfortstoelen zorgen voor een optimale zithouding onderweg. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer dakspoiler, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. De uitrusting van deze Volkswagen is met lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
In de Volkswagen Golf Comfortline 5drs heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.
Representatief, luxueus en veelzijdig, dat zijn de belangrijkste kwaliteiten van de Volkswagen Golf Comfortline 5drs. Deze auto uit 2017 heeft een tellerstand van 86997 kilometer. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Onderweg zorgen de comfortstoelen voor een ontspannen rit. Ook dakspoiler, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
Gemakkelijk en veilig is de bediening het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem met knoppen op het stuur. De audio-kwaliteit is geweldig, dankzij de dab-ontvangst. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Achter het stuur van deze Volkswagen bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. adaptive cruise control helpt u om de juiste afstand te bewaren tot uw voorligger en op de plaats van bestemming zijn het de parkeersensoren voor en achter die u assisteren bij het inparkeren. Deze Volkswagen is voorzien van lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Golf Comfortline 5drs samen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?