MarktPlaza

Volkswagen Golf Cabriolet - 2.0 Avantgarde

601x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Overige opties & accessoires: Airbag passagier, Electrisch carbriodak, Metallic lak, Radio/cd met navigatie
GARAGE VRENCKEN bovag-garage in de regio Sittard-Born-Grevenbicht. Als onafhankelijke garage bieden wij u tal van voordelen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben de juiste techniek, kennis en kunde in huis om uw auto goed en volgens fabrieksvoorschriften te onderhouden, met behoud van de fabrieksgarantie. Het contact met onze klanten is heel persoonlijk, wij kennen u en uw auto en daar stemmen wij onze service en dienstverlening op af.
Garage Vrencken biedt u de mogelijkheid om voor meer zekerheid te kiezen doormiddel van de volgende afleverpakketten:
Afleverpakket A € 250,- ;
Dit pakket is voor occasions tot € 4500,- en deze auto's worden dan afgeleverd met een onderhoudsbeurt, nieuwe apk, 12 maanden mobiliteitsgarantie en tenaamstelling .
Afleverpakket B €500,- ;
Dit pakket is voor occasions boven € 4500,- en deze auto's worden dan afgeleverd met een onderhoudsbeurt conform fabrieksschema, nieuwe apk, minimaal 6 maanden bovag garantie, 12 maanden mobiliteitsgarantie en tenaamstelling.
Binnen deze garantie vallen alle kosten van onderdelen en arbeidsloon voor het herstellen van defecten, behalve de uitsluitingen die in de garantievoorwaarden worden genoemd.
De informatie van deze advertentie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar desondanks adviseren wij u altijd om ons te raadplegen , voor de juistheid van opties en prijs. Aan deze advertentie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.
Voor meer informatie omtrent deze auto kunt u telefonisch contact opnemen op 046-4854931 of mailen naar info@vrencken.nl
Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.620 kg
Afmetingen (LxBxH): 402 x 170 x 140 cm
Wielbasis: 25 cm
Acceleratie (0-100): 10,7 s
Topsnelheid: 193 km/u
Interieurkleur: Zwart
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal