MarktPlaza

Volkswagen Golf - 2.0 TFSI GTI Edition 30 | NAVI | TOPSTAAT

793x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Voorwielaandrijving
Wielbasis: 258 cm
Acceleratie (0-100): 6,6 s
Topsnelheid: 243 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,9 l/100km (1 op 12,7)
Brandstofverbruik in de stad: 10,7 l/100km (1 op 9,3)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,2 l/100km (1 op 16,1)
CO2 uitstoot: 188 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 181 - 203 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 6-versnellingen
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- aluminium interieur afwerking
- Bandenspanningscontrolesysteem
- bandenspanningscontrolesysteem
- bumpers en spiegels in car.kleur
- centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- garantie bespreekbaar
- hoofd airbag(s) achter
- hoofd airbag(s) voor
- Hoofdsteunen
- hoofdsteunen actief
- incl boekjes
- Koplampen in hoogte verstelbaar
- lederen/stof bekleding
- lederen stuurwiel en versnellingspook
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen voor
- onderhoudsboekjes aanwezig
- passagiersairbag
- Sportonderstel
- Toerenteller
- variable interval ruitenwisser
- voorstoelen verwarmd
- zeer mooie en technisch goed onderhouden auto
- zij airbag(s) voor
Dit betreft een originele Nederlandse Golf GTI Edtition 30 in een geweldige staat met een zeer gunstige km-stand. Deze Golf is dan door Volkswagen geproduceerd als eerbetoon voor 30 mooie jaren GTI. De auto heeft dan ook standaard 30 pk's extra voor ieder jaar 1pk. Wij zijn volkswagen zelfs nu nog dankbaar, want wat een geweldige auto is deze GTI. Om er een echte icoon van te kunnen maken, is er door Volkswagen aan alles gedacht en zijn er super mooie subtiele details aanwezig en herkenbaar gemaakt. Zoals de meegespoten bumpers, speciale voorspoiler, gespoten speciale diffussor, speciale 18"velgen, en voor de betere wegligging is de de GTI nog extra door Volkswagen verlaagd ten opzichte van de standaard GTI. In het interieur is er ook overal over nagedacht en zijn er extra speciale details toegevoegd zoals de rode stiksels in het stuurwiel en de bekleding. De speciale "edition 30" sportzetels, en om geheel echt herkenbaar te maken en misschien wel het mooiste detail te mogen noemen is het unieke golf-balletje als dsg-versnellingspook.
Beschrijving van de auto:
Auto is nu 5 jaren in ons bezit en gebruikt als privé-auto. Maar doordat de auto het laatste jaar minimaal bereden werd i.v.m. onze zakelijke bedrijfsauto, is na wikken en wegen toch het besluit genomen om de auto te gaan verkopen, en hierdoor deze GTI Edition 30 een nieuwe toekomst te geven aan een nieuwe liefhebber.
Auto is door ons aangekocht in 2013 van de 1e eigenaar met de km-stand: 58.000Km. Auto is origineel Nederlands en compleet met alle historie. Zelfs alle onderhoudsfacturen vanaf het jaartal 2007 zijn bewaard gebleven...
Op het onderhoud is er dan ook nooit bezuinigd, de auto is voorzien van nieuwe APK, en oliebeurt.
Auto staat op Michelin pilot sport banden.
Distributieriem inclusief waterpomp is al vervangen bij km-stand: 83.200Km. DSG-Bak olie is op de voorgeschreven interval bij 60.000Km ververst/gewisseld.
Auto is optisch als technisch in topstaat. Auto rijdt, versneld, schakeld feilloos.
De auto is tot in detail rijklaar, en wordt afgeleverd met de boekjes, onderhoudsboekjes, alle facturen, nap-pas, apk-rapport en de 2 bijbehorende sleutels.
Tegen een meerprijs van 695,- Euro zijn dezelfde originele 18"velgen in een matte versie met 4 goede Michelin Alpin 4 banden aanwezig en leverbaar
Wordt u de nieuwe liefhebber van deze geweldige originele Nederlandse geleverde Edition 30?
Laat het ons weten.....
Het is nu al een zeldzaam exemplaar, en het wordt absoluut een collector-item!!
Slot Automotive is RDW Erkend, en aangesloten bij de NAP, en VWE. De tevredenheid van de klant staat bij ons hoog in het vaandel. De autos staan helemaal klaar voor gebruik en daardoor hoeven wij geen extra kosten in rekening te brengen om de auto nog rijklaar te maken.
We zijn in de mogelijkheid om u een garantie aan te bieden voor de termijnen van 3,6 of 12 maanden. De kosten hiervan zijn per auto bij ons op te vragen.
Inruil en financiering is altijd mogelijk.
Doordat wij RDW Erkend zijn kunnen wij zelf uw auto vrijwaren en de aangekochte auto tennaamstellen. Hierdoor is zelfs de mogelijkheid om de overschrijving in de avond te doen.
Bel ons vrijblijvend voor informatie, of maak een afspraak om deze auto te bezichtigen onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Bezichtiging is bij ons binnen in de "showroom" en daarom mogelijk van maandag t/m zaterdag van 08.00 tot 18.00 en eventueel ook in de avond op afspraak.
Graag vragen wij u om van tevoren telefonisch contact met ons op te nemen. We zijn bereikbaar op Tel. 0488-723150 of op 06-55718367 (bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 8.00 tot 22.00 uur). Ook kunt u ons altijd een e-mail sturen naar info@slotautomotive.nl.
Wij helpen u graag.