MarktPlaza

Volkswagen Golf - 2.0 GTI H&R MotorSport|Xenon|LED

612x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Overige opties & accessoires: Advance-pakket, Airbag(s) hoofd achter, Airbag(s) hoofd voor, Airbag(s) knie, Airbag(s) side voor, Airbag passagier, Alcantara bekleding, Armsteun voor, Audioinstallatie met CD-wisselaar, Autotelefoonvoorbereiding, Bandenspanningscontrolesysteem, Bi-xenon koplampen (+koplampreiniging), Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, Dimlichten automatisch, Dynamic-pakket, Electronic Brake Distribution, Elektrische ramen voor, Extra getint glas, Leder-pakket, Lederen interieur, Lederen stuurwiel, Lendesteunen (verstelbaar), Lichtmetalen velgen 17", Mistlampen adaptief, Multimedia-voorbereiding, Parkeersensor voor en achter, Ruitensproeiers verwarmbaar, Sportonderstel, Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk, Stuurwiel multifunctioneel, Versnellingspook, Voorstoelen verwarmd, Winter-pakket, Wis-/was installatie voor koplampen
Bijzonder nette en vooral zeer uniek uitgevoerde Volkswagen Golf VI GTI. Plaatje van een auto die ook nog in super staat verkeert. Betreft een 2.0 GTI DSG uitvoering met maar liefst 211 PK.
09-01-2018 is de GTI voorzien van een complete DSG bak revisie, door de Volkswagen Dealer t.w.v. €2999
29-12-2016 is de GTI voorzien van een Nieuwe Mechatronic, door de Volkswagen Dealer t.w.v. €1946
02-12-2016 is de GTI voorzien van een Nieuwe Turbo, door de Volkswagen Dealer t.w.v. €1810
Tuning:
- ATJ Autotechniek PR2 Uitlaatsysteem
- H&R Motorsports Sport onderstel
- SCC Spoorverbredingsset
- Dak zwart gewrapt
- De GTI staat op originele veerpoten en schokbrekers, de "H&R Motorsports Verlagingsset" is los verkrijgbaar.
Deze Golf GTI beschikt over een Xenon, LED achterlichten, originele GTI Sportstoelen, Multifunctionele stuur, RCD 510, PDC voor en achter, Cruise Control, Climate control, Stoelverwarming, AUX, Mistlampen, en nog veel meer!
De Golf GTI is afkomstig van een liefhebber die de auto altijd netjes heeft laten onderhouden, onderhoudsboek aanwezig en alle onderhoudsbeurten netjes aantoonbaar van A tot Z.
Wij rekenen € 199,00 afleveringskosten inclusief Nieuw APK en 6 maand Garantie op de Motor, Versnellingsbak en Turbo. U heeft de mogelijkheid om tegen meerprijs te kiezen voor een Garantiepakket van 12 maanden. Al onze occasions worden grondig gepoetst zowel van binnen als van buiten voor aflevering.
Inruil is uiteraard mogelijk op handelsbasis. Wilt u weten wat u auto waard is, stuur dan gerust een email of whatsapp met foto´s van u auto.
Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u om te bellen voor uw komst. Wij zijn van maandag t/m Vrijdag geopend van 08:30 - 17:30. Zaterdag zijn wij geopend van 09:00 - 16:00. Wij zijn op Zondag alleen op afspraak geopend! Buiten onze openingstijden kunt u gerust bellen voor een afspraak.
Ondanks de zorg die besteed word aan de correcte invoer van de gegeven, kunnen wij niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten in de advertentie.
Bezoek ook ons facebook pagina: www.facebook.com/barnoautos/
Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Wielbasis: 258 cm
Acceleratie (0-100): 6,9 s
Topsnelheid: 238 km/u
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,4 l/100km (1 op 13,5)
Brandstofverbruik in de stad: 10,0 l/100km (1 op 10,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 159 - 179 per kwartaal