MarktPlaza

Volkswagen Golf - 2.0 GTI 211 PK | DSG | NAP | Led/Xenon | Navi

440x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Algemene gegevens
Kilometerstand: 160.182
Carrosserievorm: Hatchback
Aantal deuren: 5
Brandstofsoort: Benzine
Bouwjaar: 2010
Versnellingstype: 6 Traps automaat
Kleur: Wit
Boekjes: Aanwezig
Technische gegevens
Cilinderinhoud: 1984 cc
Aantal cilinders: 4
Vermogen: 155 kW (211 PK)
Ledig gewicht: 1314 kg
Financiele gegevens
APK datum: 12-12-2020
BTW/Marge: Marge
De Volkswagen Golf GTI heeft aan de wieg gestaan van de zogenaamde hot hatches: modale gezinsbakkies met een vorstelijk vermogen en dito prestaties. En de GTI speelt nog steeds een hoofdrol. Dat bewijst de zesde editie van de snelle Golf.
Opties
Deze sprankelende witte Volkswagen Golf 6 GTI is voorzien van de echte GTI Sportstoelen en onder andere Led/xenon verlichting voor en achter, Zenec navigatie systeem (twv 1000,-), bluetooth, multifunctioneel stuurwiel en nog veel meer!
Onderhoud
De Volkswagen heeft 160.182 gelopen. Het onderhoud van deze schitterende auto is glashelder. Het onderhoud is altijd door de Volkswagen dealer ''Heron'' gedaan. Al het onderhoud op tijd gedaan. De laatste service beurt is met 159.000 uitgevoerd. Bij 126.000 is ook de distributieketting vervangen door Heron auto's. Hier zit een factuur bij van maar liefst 2250,-.
Het is duidelijk dat het hier om een echte liefhebbers wagen gaat. De wagen is perfect onderhouden en de eigenaar heeft er bijzonder goed voor gezorgd.
De auto staat op vier goede zomerbanden. Er is geen kras of deuk te bekennen en alles voelt, ruikt en ziet er uit als nieuw. Ongekend met deze kilometerstand.
De auto is voorzien van:
1 Nationale Autopas
Reserve sleutel
Onderhoudsboekjes
Wilt u graag meer weten over deze auto of wilt u graag langskomen? Dan is dit zeker mogelijk. Wij zijn op afspraak geopend en u kunt ons het best telefonisch bereiken, maar mailen is natuurlijk ook mogelijk. Wat u het prettigst vindt.
Inruil is mogelijk.