MarktPlaza

Volkswagen Golf - 1.8TSi Comfortline DSG F1

512x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal eigenaren: 1
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
## Aanvullende opties en accessoires
- 1e eigenaar
- Afneembare trekhaak
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-navigatie
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Extra getint glas
- Hoofdsteunen voor
- Lederen stuurwiel
- Parkeersensor voor en achter
- Stuurwiel multifunctioneel
- Toerenteller
- Verstelbare (in hoogte) bestuurders stoel
- Verstelbare stuurkolom
U merkt het aan de look and feel van deze auto: dit is kwaliteit. De Volkswagen Golf is ontworpen volgens de Duitse opvattingen van kwaliteit en degelijkheid, maar biedt tegelijk een hoge mate van comfort en uitstekende rijkwaliteiten. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Tot de uitrusting van deze Volkswagen behoren ook extra getint glas, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem en ook het navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Ook is de Volkswagen uitgerust met: lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.
Inruil: Auto, Motor, Caravan, Boot en Camper mogelijk.
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, kunt u telefonisch contact opnemen met tel: 0571-280111 of info@garagetwello.com, Buiten onze openingstijden kunt u contact opnemen met tel: 06-13231409. De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan