MarktPlaza

Volkswagen Golf - 1.2 TSI Comfortline NAVI / PDC

542x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: okt 2012 - mei 2015
Modelcode: VII, 5G
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 175 Nm
GVW: 1.730 kg
Afmetingen (LxBxH): 435 x 180 x 149 cm
Wielbasis: 264 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 10,2 s
Topsnelheid: 192 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,9 l/100km (1 op 20,4)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 114 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfortstoel(en)
- Dimlichten automatisch
- DVD speler
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Licht-pakket
- Lichtmetalen velgen 15"
- Metaalkleur
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-pakket
- Navigatiesysteem full map + hard disk
- Parkeersensor voor en achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Spraakbediening
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
Wouw, wat een mooie VW Golf is dit zeg. We krijgen ze zelden zo netjes en goed onderhouden binnen als deze. De vorige eigenaar is er zeer zuinig op geweest. Volledig dealer onderhouden en de serviceboekjes zijn aanwezig. De Volkswagen Golf combineert comfort met een uitstekende wegligging en dynamische rijkwaliteiten. Het gaat hier om een dealeronderhouden auto uit 2013 die 137748 kilometer op de teller heeft staan. Onderweg zorgen de comfortstoelen voor een ontspannen rit. Bij de rijke uitrusting horen ook 15 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Spraaksturing betekent dat u verschillende functies met uw stem kunt bedienen. Met het met navigatiepakket kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. Het luxeniveau in deze Volkswagen is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren voor en achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Ook lederen stuur en versnellingspook, dvd-systeem, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Golf samen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.
Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.
Afleveringsmogelijkheden:
Voor aanschaf van een occasion heeft u bij ons 2 mogelijkheden, u kiest voor:
• Pakket Standaard: De scherp geadverteerde prijs inclusief geldige apk, vloeistoffencontrole, minimaal 5 liter brandstof en ter naam stellen van het voertuig, geen meerprijs!
• Pakket Service: Pakket standaard inclusief servicebeurt. Prijs is variërend vanaf € 395,- tot € 595,- afhankelijk van het voertuig.
Nationale Auto Pas
Omdat wij zijn aangesloten bij de Nationale Auto Pas worden alle auto’s geleverd met een NAP certificaat. Zo heeft u de garantie dat de kilometerstand juist is.
Openingstijden
Voor het maken van een afspraak om de auto te bezichtigen, of voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Johan Ouwerkerk via 06-26162417 - 0411-678467 of Nard Strik 06-45088858. Wij zijn van maandag tot vrijdag geopend van 9.00 tot 17.30 en op zaterdag van 10.00 tot 16.30.
Ons bedrijf:
Strik Auto's, al meer dan 30 jaar een begrip in Nederland biedt zijn auto's aan tegen zeer concurrerende prijzen. Kijk ook eens op onze website WWW.STRIKAUTOS.NL, wij hebben altijd 100 occasions op voorraad. Klanten beoordelen ons met een 8,6 via klantenvertellen.nl, deze beoordelingen vindt u terug op onze website. Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven, echter kunnen aan deze advertenties geen rechten worden ontleend.