MarktPlaza

Volkswagen Golf - 1.0 TSI 110PK DSG Aut. Comfortline Navigatie | DAB Radio | PDC v+a | Bluetooth | 1

556x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: mrt 2017 - sep 2018
Modelcode: VII, 5G
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 1.770 kg
Afmetingen (LxBxH): 436 x 180 x 149 cm
Wielbasis: 264 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 9,9 s
Topsnelheid: 196 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
CO2 uitstoot: 107 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 139 - 156 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Alarm klasse 3
- DAB ontvanger
- Executive-pakket
- Metaalkleur
- Navigatiesysteem full map
- Telefoonintegratie premium
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterbank met armsteun en skiluik
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bots herkenning systeem
- bots waarschuwing systeem
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfortstoel(en)
- Cruise control adaptief
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch Sper Differentieel
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor adaptief
- Parkeersensor voor en achter
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
- Vervolgbotsing preventie
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Wilt u de auto graag van dichtbij bekijken en ervaren hoe de auto rijdt? Wij ontvangen u graag in onze showroom! Hier bekijkt u op uw gemak ons aanbod, onder het genot van een kopje koffie. Maakt u van tevoren een afspraak, dan reserveren wij de auto van uw keuze terwijl u onderweg bent en weet u zeker dat niemand u voor is.
Het is niet alleen de bouwkwaliteit waar Duitse auto’s om bekend staan, maar ook de rijkwaliteiten. Dat merkt u achter het stuur van deze dealeronderhouden Volkswagen Golf. Het is een auto uit 2017 met 69174 kilometer op de teller. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De comfortstoelen van deze Volkswagen Golf staan bekend om hun goede zithouding. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
De bediening van het audiosysteem en het full map navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. De audio is overigens voorzien van dab-radio voor een altijd heldere ontvangst. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Deze Volkswagen is voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, hifi-luidsprekers, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Deze Volkswagen biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, bent u steeds veilig onderweg.
Wij leveren deze auto aan u met Bovag Garantie. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
Welkom bij Broekhuis!
Broekhuis is een dealer Holding die al meer dan 85 jaar bestaat. We zijn officieel dealer van de merken: Audi, BMW (en BMW motoren), Fiat, Ford, Jaguar, Land Rover, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volvo. Broekhuis is specialist op het gebied van mobiliteit in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om (private) lease, bedrijfswageninrichting, schadeherstel, financieringen, verzekeringen, autoverkoop of het onderhoud van auto’s; u vindt het bij Broekhuis. Met ons totaal mobiliteitsconcept willen wij u plezierig en zorgeloos laten autorijden. Wij doen er alles aan om onze ambitie; ‘alles voor een enthousiaste klant’ waar te maken.
Wij begroeten u binnenkort graag in onze vestigingen.
Ga naar broekhuis.nl voor onze totale voorraad.
(Onze website wordt met de grootste zorg bijgehouden, toch behouden wij het recht op eventuele wijzigingen, druk- en zetfouten eveneens kan de getoonde afbeelding afwijken).